Turkish Airlines Euroleague maçlarının yeni yayıncısı Amerikan spor kanalı ESPN oldu

Amerikan spor kanalı ESPN'in, Turkish Airlines Euroleague'de 2022-23 sezonunun kalan maçlarını ve gelecek sezonun tamamını yayınlayacağı duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Turkish Airlines Euroleague maçlarının yeni yayıncısı Amerikan spor kanalı ESPN oldu

Organizasyonun internet sitesindeki açıklamaya göre, Avrupa'nın en önemli kulüplerinin mücadele ettiği turnuva, ABD'deki basketbolseverlerle de buluşacak.

ESPN ile Euroleague yönetimi, bu sezonki play-off 5. maçları ile dörtlü final ve 2023-24 sezonunun yayın hakları için anlaştı. 

Euroleague Basketbol Pazarlama ve İletişim Kıdemli Direktörü Alex Ferrer Kristjansson konuyla ilgili olarak, “ABD basketbol taraftarlarının EuroLeague maçlarını ESPN platformunda izleme olanağına sahip olacak olmasından çok memnunum. Küreselleşme, genel olarak spor pazarının ve özel olarak da basketbolun büyümesi için bir mihenk taşıdır. ABD basketbol hayranlarının, hikayelerimizin çeşitliliğini ve EuroLeague’in tüm sezon boyunca sunduğu deneyimi takdir edeceğinden eminim'' dedi.

Play-off 5. maçları 9-10 Mayıs, Litvanya'nın Kaunas kentinin ev sahipliği yapacağı dörtlü final ise 19-21 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin