Türk öğretmen neden ABD'ye gidip cinsel içerikli film sektörüne girdiğini açıkladı

Türkiye’de İngilizce öğretmenliği yaptığı sırada ABD’ye giderek cinsel içerikli film sektörüne giren öğretmenin neden böyle bir harekete imza attığını açıkladığı ortaya çıktı. İşte öğretmenin yaptığı açıklamaya ilişkin detaylar….

Google Haberlere Abone ol
Türk öğretmen neden ABD'ye gidip cinsel içerikli film sektörüne girdiğini açıkladı

Türkiye’de öğretmen olarak görev yapan ve ülkesini terk etmesinin ardından ABD’ye giderek cinsel içerikli filmlerde rol alan Alara adlı kadın, geçtiğimiz günlerde gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili çok sayıda yorumda bulundu.

BAZILARI ELEŞTİRDİ, BAZILARI İLGİNÇ KARŞILADI

Söz konusu durum Türkiye’de oldukça ilginç karşılandı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, kadının yaptığı hareketin son derece yanlış olduğunu dile getirerek sert eleştirilerde bulundu. Bazı kullanıcılar ise kadını anlamaya çalıştı. Bu nedenle de sektöre niye girdiği merak konusu oldu.

ÖNCESİNDE KENDİ AÇIKLAMIŞ

Eski öğretmenin, yeni işine neden girdiğini de kendi ağızdan açıkladığı ortaya çıktı. Eski öğretmen, aynı videoda şu ifadeleri kullanıyor: “Daha önce bu tarz içerikler izliyordum ancak bir süre önce bırakıp yeniden başladım. Çocukluğumdan beri kendimi bu sektörde hayal ediyordum ve içinde olmanın nasıl olacağını merak ettiğim için buraya geldim.”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin