Türkiye’yi terk edip ABD'de cinsel içerikli film sektörüne giren Türk öğretmen hakkında bomba detay

Türkiye’yi terk etmesinin ardından Amerika’da cinsel içerikli film sektörüne giren Alara kod adlı kadının videosu önceki gün gündem olmuştu. Söz konusu öğretmen hakkında bomba bir detay ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye’yi terk edip ABD'de cinsel içerikli film sektörüne giren Türk öğretmen hakkında bomba detay

Bugünlerde yetişkinlere yönelik içerik üreten OnlyFans ve benzeri internet sitelerine ülkemizden de ilgi oldukça arttı. Yetişkin içerikleri sosyal medyada gündem olunca geçtiğimiz yıllarda çekilen Amerika Birleşik Devletleri'ne ait bir yetişkin içerik sitesinde bulunan Türk kadına ait video tekrar konuşulmaya başladı. 

YETİŞKİN FİLM SEKTÖRÜNE GİRMEK İSTEDİ

İsmini değiştirerek kendini “Alara” olarak tanıtan ve kısa bir süre önce Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındığından bahseden genç kadın, yetişkin film sektörüne girmek istediğini söyleyerek Türkiye’de neler yaşadığından bahsediyor. Türkiye’de üç yıl öğretmenlik yaptığını anlatan Alara, daha sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındığını ve bu sektördeki filmlerde yer almak istediğini anlatıyor.

Türkiye’yi terk etmesinin üzerinden bir süre geçtikten sonra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bir ajansa giden ve adını Alara olarak belirten öğretmenin cinsel içerikli film sektörüne katılmak istemesi, duyanları şaşkınlığa uğrattı.

VİDEOSU GÜNDEM OLDU

Geçmiş yıllarda kaydedildiği iddia edilen video, sosyal medyada bir anda yeniden gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları video hakkında binlerce yorumda bulundu. Çok sayıda kişi kadının yaptığının yanlış olduğunu belirterek eleştiride bulundu.

HAKKINDA BOMBA DETAY

Videodaki öğretmen hakkındaki bir detay ise daha da dikkat çekti. Buna göre Alara adlı kadının branşının İngilizce olduğu ve Türkiye’de İngilizce öğretmenliği yaptıktan sonra ABD’de taşındığı aktarıldı. Kadının İngilizcesinin bu kadar iyi olmasının altında yatan nedenin de branşından kaynaklı olduğu belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin