TUNCAY ÖZKAN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Ellerinde kelepçe olmadığı gözlenen Özkan, bu hastanedeki sağlık kontrolünün ardından bir polis aracına bindirilerek Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.

Google Haberlere Abone ol
TUNCAY ÖZKAN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

"Ergenekon" soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Tuncay Özkan, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Bebek Cevdetpaşa Caddesi’nde bulunan evinde İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Özkan, bir polis aracıyla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

Ellerinde kelepçe olmadığı gözlenen Özkan, bu hastanedeki sağlık kontrolünün ardından bir polis aracına bindirilerek Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü. Emniyete garaj kapısından alınan Özkan, daha sonra Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne çıkartıldı.

Tuncay Özkan, hastaneye getirilişi sırasında neden gözaltına alındığını soran gazetecilere, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk adını söyleyerek, "faşizm" yanıtını verdi. Bir başka soru üzerine de "polislerin evindeki her yeri aradığını" ifade eden Özkan, hastaneden çıktıktan sonra bindirildiği polis aracında da yüksek sesle "faşizm" diye bağırdı. Özkan, emniyete girerken de basın mensuplarına, "Gazetecilik yapılmasını engellemeye çalışıyorlar" diye konuştu. AA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin