TUNA KİREMİTÇİ: İCLAL BURASI SEN KOKUYOR, SEN BİR MEKAN OLSAYDIN LES OTTOMANS OLURDUN

Tuna Kiremitçi ile İclal Aydın evlendi. Evlilik törenini başından sonuna kadar izleyen Hello dergisinin bu haftaki sayısında ilginç bir detay var. Genç çift, düğün davetinin yapıldığı Kuruçeşme'deki Les Ottomans'a ilk geldikleri gün bakın şair Tuna Kiremitçi İclal Aydın'a ne demiş...

Google Haberlere Abone ol
TUNA KİREMİTÇİ: İCLAL BURASI SEN KOKUYOR, SEN BİR MEKAN OLSAYDIN LES OTTOMANS OLURDUN

İŞTE HELLO DERGİSİNDEKİ O BÖLÜM


Tarih 8 Kasım 2006... Yer Kuruçeşme Les Ottomans. Muhsinzade Yalısı'ndaki bu parıldayan salona, karşı yakanın berrak manzarası da adeta doğal bir tabloymuşçasına eşlik ediyor. 100 kişilik bir davetli grubunu ağırlayacak salon, saat 16:00 itibariyle neredeyse kusursuz bir şekilde konuklarını karşılamaya hazır. Bu gecenin kahramanları İclal Aydın ve Tuna Kiremitçi. Mekânı ilk gezmeye geldiklerinde Tuna mekân için: "İclal burası sen kokuyor; sen bir mekan olsaydın Les Ottomans olurdun" demiş. Çift evlenmelerine sadece birkaç saat kala, yine bu otelde buluşuyorlar. Birlikte odalarına çıkan çift yavaş yavaş hazırlıklara başlıyor. Kardeşler, yardımcılar, makyöz odada kendilerini bekliyor.


Bu tarihi yalının odası, çiftin ilk gecelerini de geçirecekleri mekan aynı zamanda. Duvak takılıyor ve İclal soruyor: "Hazır mısın Tuna?". "Evet, hayatım boyunca hep bu anı bekledim." Ve işte o büyük karşılaşma; birbirlerini gördükleri an bakakalıyorlar, hissedilir bir sessizlik kaplıyor ortamı. Tuna: "Ben hep teklif ediyordum; askerden döndükten iki hafta sonra ani bir şekilde kabul etti teklifimi." Tebrik mesajları yağıyor bu arada telefonlarına. Ve beklenen an geliyor; çift, Tuna Kiremitçi'nin bestesi olan ve kendi seslendirdiği 'Mucize' adlı şarkısıyla salona giriş yapıp, nikah masasına doğru ilerliyor. Bu şarkı, onların aşkını anlatıyor; her ikisi için de çok özel. İlk kez geçen yıl Atilla Özdemiroğlu'nun doğum gününde Tuna'nın sesinden duyduğu bu parça, İclal için yazılıp, bestelenmiş.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin