Tuğçe Kazaz'dan Atatürk'e hakaret

Tuğçe Kazaz, YouTube hesabından paylaştığı bir videoda Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret etti. Kazaz, Atatürk’ün saltanatı, dini yok etmek için kaldırmak istediğini iddia ederek, "Yani ahlak mı vardı ahlaksızlık getirildi, din mi vardı dinsizlik getirildi, inanç mı vardı inançsızlık getirildi" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Tuğçe Kazaz'dan Atatürk'e hakaret

Tuğça Kazaz, "Kemalizm ile arasına mesafe koyamayan farkında olmasa da Allah ile arasına mesafe koyar" başlıklı videosunda net bir şekilde Atatürk'e hakaret etti. Kazaz, Kemalizm’in bir din olduğunu, Atatürk’ün Osmanlı döneminde saltanatı dini yok etmek için kaldırmak istediğini iddia etti.

Atatürk’ün dini unutturmak ve Kemalizm’i ortaya çıkarmak için kendisini mitolojik bir öğeymiş gibi gösterdiğini söyleyen Kazaz, Atatürk’ü dinsizliği getirmekle suçladı.

Cumhuriyet’le birlikte Osmanlı’dan kalan mirasın ortadan kaldırıldığını savunan Kazaz, “Bunun da tam aksi getirildi ve yayıldı. Yani ahlak mı vardı ahlaksızlık getirildi, din mi vardı dinsizlik getirildi, inanç mı vardı inançsızlık getirildi. Olan bu. Ondan sonra Kemalistler doğdu. Bugün dokunabilir misin Atatürk’e? Dokunamazsın adamın kutsalı” dedi.

İşte o video...

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin