Tuğba Ekinci'den Serdar Ortaç'a olay sözler!

Sahne aldığı mekanda Beşiktaş'a söylediği argo kelimler ile tepki çeken Sedar Ortaç'ı bu sefer de meslektaşı Tuğba Ekinci eleştirdi. Ekinci, Serdar Ortaç'ı cami önünde para isteyen dilencilere benzetti.

Google Haberlere Abone ol
Tuğba Ekinci'den Serdar Ortaç'a olay sözler!

Sahne aldığı mekanda Beşiktaş'a ağır sözler sarf eden Ortaç'ın bu olaydan sonra konserleri iptal oldu. Sonrasında tv100 ekranlarında yayınlanan Var Odası programına katılan Ortaç, Beşiktaş taraftarından özür dilemiş ve alkollü olduğunu belirtmişti.

Eleştirilerin hedefi olan Ortaç, bu kez de Tuğba Ekinci'nin sert sözlerine maruz kaldı. Ortaç'ın çok mutsuz olduğunu söyleyen Ekinci, ünlü sanatçıyı dilenciye benzetti.

TV8 ekranında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Tuğba Ekinci ise Ortaç'ın sürekli mutsuz olmasına sitem ederek şunları söyledi:

"Bizim değerli bir sanatçımız kendine dikkat etmesi lazım. Ben hiç alkol kullanmadım. Herkes beni çok içer diye düşünür ama ben alkol tüketmiyorum. Onların da tadı hoşuna gidiyor. Serdar sağlıklı da olsa kadınlar yanında kaçardı. Son ayrılığında hastalıktan dolayı bittiğini söylemişti o da hoş değil. İrlanda'dan gelen biri için Serdar bir Brad Pitt. Serdar bu kadar mutsuz değildi. Bu hallerini görünce gülesim geliyor. Hani caminin önünde 'abla, abla mendil al' derler ya onun gibi. Bence abartıyor. Star duruşu için hoş değil. Avlu kenarındakiler gibi oldu."

Tuğba Ekinci'den Serdar Ortaç'a olay sözler! - Resim : 3

Tuğba Ekinci'den Serdar Ortaç'a olay sözler! - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin