Beşiktaş'tan Serdar Ortaç hamlesi. Konserdeki sözleri tepki çekti

Beşiktaş Kulübü, Serdar Ortaç'ın Adana Demirspor maçıyla ilgili konserinde yaptığı hareket ve kullandığı ifadelerle ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'tan Serdar Ortaç hamlesi. Konserdeki sözleri tepki çekti

Şarkıcı Serdar Ortaç, Beşiktaş-Adana Demir maçından sonra sahne aldığı mekanda, Adanalılar'ı kutlarken argo ifadeler kullanıp, bazı el hareketleri yaptı.

Serdar Ortaç şarkısını kesip bir konuşma yaptı. "Masalardan ışıkları gösteriyorlar telefondan. Adana Demirspor... Adana Demirspor bu hafta .... helal olsun Adana. O yüzden söylüyoruz. O yüzden zıplıyoruz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı Serdar Ortaç hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

İşte Beşiktaş taraftarının tepki gösterdiği o görüntüler;

 

Serdar Ortaç özür diledi

Twitter hesabından bir açıklama yapan Serdar Ortaç, "O gece konserde bir seyirci telefonunu gösterdi. Israrla bunu söyle abi dedi. O sözler. Ben de öyle dedim. Yani kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem. Adana'yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim. Özür diliyorum. Beşiktaş büyük bir camiadır. Sergen 30 senelik dostum. Bütün arkadaşlarım hemen hemen Beşiktaşlı. Herkesten özür diliyorum." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin