Trakya Üniversitesi'ndeki 'İlham Verici Sohbetler'in son konuğu Galip Ölmez oldu

Trakya Üniversitesi tarafından düzenlenen “İlham verici Sohbetler"in son konuğu Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez oldu. Gençlere seslenen Ölmez, Trakya Üniversitesi ile birliktelik yapacakları, genç nesile istihdam sağlayacak ve hayallerini gerçekleştirecekleri projeyle ilgili öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Trakya Üniversitesi'ndeki 'İlham Verici Sohbetler'in son konuğu Galip Ölmez oldu

İlham Verici Konferans Serisisinde “Kafa Açmaya Geliyoruz” sloganıyla öğrenciler ve Akademisyenlerle keyifli sohbetler gerçekleştiren Galip Ölmez, Türkiye’ de fark yaratan girişimcilerinden olup, sonuç odaklı bir stratejiyle ilerleyen, sıradan kalıpların dışına çıkarak yaptığı işlere yönelik tutkusuyla geleceğe yön veriyor, gençlere örnek oluyor.

Bünyesinde 10 şirket barındıran Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez; Trakya Üniversitesi ile birliktelik yapacakları, genç nesile istihdam sağlayacak ve hayallerini gerçekleştirecekleri projeyle ilgili öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Her şeyden önce girişimciğe önem veren iş insanı Galip Ölmez,  doğru vizyonu kurmak ve doğru kurumsal yapıyı oluşturmanın öneminden bahsetti. 

İş anlayışı inovasyon ve yenilik üzerine kurulu olan Ölmez; eğitim verdiği Trakya Üniversitesi öğrencilerine, “Bir mum sadece kendisini değil çevresini de aydınlatır” mottosuyla ülkesine hizmet etmek ve değer katmak adına, sanayici olmayı, istihdam yaratmayı hedefleyip, ülkenin üreten insanlara ihtiyacı olduğunu, Türk markalarının yabancı ülkelerdeki bilinirliğinin artması en büyük hedefi olduğunu vurguladı.

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, ev sahipliği yaptığı organizasyonda projenin yaratıcısı Galip Ölmez’e teşekkürlerini iletti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin