Trabzonsporlu yıldız ismin menajerinden bomba açıklamalar. Abdullah Avcı'yı hedef aldı

Trabzonspor'un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Montasser Lahtimi bu sezon tüm kulvarlarda yalnızca 116 dakika süre alabildi. Lahtimi'nin menajeri Yassine Chadi, Abdullah Avcı'yı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonsporlu yıldız ismin menajerinden bomba açıklamalar. Abdullah Avcı'yı hedef aldı

Trabzonspor'un sezon başında FUS Rabat takımından 600 bin Euro'ya büyük umutlarla kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Montasser Lahtimi bu sezon Süper Lig'de 97, Avrupa Ligi'nde ise sadece 19 dakika sahada kalabildi ve istediği şansı bir türlü bulamadı.

Montasser Lahtimi'nin menajeri olan Yassine Chadi yıldız oyuncu ve Abdullah Avcı hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Lahtimi'nin U23 milli takımlarının katıldığı Konya’daki İslami Dayanışma Oyunları’nda 19 scout tarafından izlendiğini anlatan Chadi, ''Daha önce Antalyaspor, Beşiktaş, Göztepe ve Sivasspor’da yardımcı antrenörlük yapan Erol Malkoç bize Trabzonspor’u mutlaka seçmemizi tavsiye etti. Oyuncuyu özellikle isteyen Abdullah Avcı, ligde kendisine 17. haftadaki Giresunspor maçına kadar bir dakika bile şans vermedi. 9 dakika oynadığı bu maçtan sonraki Alanyaspor maçında da 22 dakika oynattı. İlk 11’de ise ilk kez ligin 2. yarısındaki Galatasaray maçında yer aldı ama devre arası kenara alandı. Ümraniyespor'a karşı da 13 dakika oynadı. Yani toplamda 97 dakika şans buldu ligde" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin