Trabzonspor yerli hocalara yoğunlaştı. Ertuğrul Doğan'ın teknik direktörlük koltuğu için düşündüğü dört isim belli oldu

Ahmet Ağaoğlu'nun istifasının ardından tek aday olarak başkanlık seçimine giren Ertuğrul Doğan, 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan seçim öncesinde yerli hocalara yoğunlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor yerli hocalara yoğunlaştı. Ertuğrul Doğan'ın teknik direktörlük koltuğu için düşündüğü dört isim belli oldu

Abdullah Avcı'nın istifasının ardından Trabzonspor'un yeni teknik direktörünün kim olacağı merakla beklenirken, Ertuğrul Doğan'ın görüştüğü isimler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

İstanbulspor'la sezona kötü başlasa da kısıtlı kadroyla son haftalarda çok iyi bir ivme yakalayan Fatih Tekke'yi ilk aday olarak gören Ertuğrul Doğan, Trabzonspor efsanesini takımın başında görmek istiyor.

Bu sezon İstanbulspor'un başında 16 resmi maça çıkan Tekke, 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 1.19'luk bir puan ortalaması yakaladı.

FATİH TEKKE'NİN DIŞINDA ÜÇ ADAY

Fatih Tekke ile anlaşma sağlanamaması halinde ise Ertuğrul Doğan'ın; Çağdaş Atan, Sergen Yalçın veya Samet Aybaba ile masaya oturması muhtemel.

AVCI'NIN DESTEKLEDİĞİ İSİM ORHAN AK

Ertuğrul Doğan’ın, seçimde yapacağı konuşmada teknik direktör konusunu açıklaması bekleniyor. Daha önce pek çok takımdan teknik adamlık teklifleri alan fakat Abdullah Avcı’nın bırakmadığı Orhan Ak’ın, Trabzonspor’u çalıştırma konusunda oldukça istekli olduğu öğrenilirken, Avcı’nın da bu yönde kendisine destek verdiği biliniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin