Trabzonspor Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'e 'Eren Bülbül' yazılı forma hediye etti

Trabzonspor'dan terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucunda şehit olan Eren Bülbül'ün ailesine duygulandıran hediye...

Trabzonspor Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'e 'Eren Bülbül' yazılı forma hediye etti

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Trabzonspor ile Fraport TAV Antalyaspor, Papara Park’ta karşılaştı. Maç öncesinde Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ve yorgun mermi sonucu hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı'nın annesi Asiye Atıcı ve şehit Ferhat Gedik için Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Kesici bir araya geldi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 17 yaşında şehit olan Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'e, "Eren Bülbül" yazılı forma hediye etti.

Yaşanan o anlar duygu dolu anlara sahne oldu.

Trabzonspor'dan konula ilgili yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi: "Hain terör örgütü PKK'nın 11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit ettiği Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay'ımız Ferhat Gedik ile 11 Ağustos 2021 yılında başına yorgun mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Emir Yuşa Atıcı'nın ailelerini ve Şehit Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'in ailesini temsilen Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Kesici'yi Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Papara Park'ta oynayacağımız Bitexen Antalyaspor maçında misafir ettik. Başkanımız Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyelerimiz, Şehit Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Ferhat Gedik ile Emir Yuşa Atıcı'nın aile bireylerine ve Şehit Jandarma Astsubay Ferhat Gedik'in ailesini temsilen Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Kesici'ye şampiyonluk sezonumuza ait imzalı formalarımızı ve şampiyonluk kupamızı hediye ederek sabırlar diledi."

İYİ Kİ VARSIN EREN 

Eren Bülbül, 1 Ocak 2002 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Türk emniyet güçleri ile PKK militanları arasında geçen çatışmada PKK’lıların saldırısı sonucunda 11 Ağustos 2017 yılında hayatını kaybetti.

Trabzon’un Maçka ilçesinde Köprüyanı Mahallesi'ndeki Vazelon Manastırı yakınlarında polis ekipleri ile PKK arasında çatışma çıkmıştı. Ardından PKK'ya bağlı grup, erzak almak amacıyla bölgedeki bir eve girdi.

PKK’lıları erzak çalarken gören Eren Bülbül ise, durumu jandarma ve polis ekiplerine haber verdi. Bülbül daha sonra PKK'lıların girdiği evi göstermek için güvenlik güçleriyle birlikte gitti. Ardından Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte PKK'lıların saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Eren'in şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabında, "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı yaptığı ortaya çıkmış gören herkes gözyaşına boğulmuştu.

Trabzonspor Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'e 'Eren Bülbül' yazılı forma hediye etti

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin