TİP Genel Başkanı konuk olmuştu. Reyting listelerine ve sosyal medyaya tv100 damga vurdu

tv100'ün sevilen programı Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum, dün akşam canlı yayınlanan yeni bölümünde, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ı konuk etti. Baş'ın dikkat çeken açıklamalar yaptığı tv100'deki program sosyal medyada da gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
TİP Genel Başkanı konuk olmuştu. Reyting listelerine ve sosyal medyaya tv100 damga vurdu

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, tv100'de Candaş Tolga Işık'a konuk oldu.

Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilen Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı görüşmeden, seçimlerde alacakları konuma kadar tv100 ekranlarında birçok önemli açıklama yapan Erkan Baş, sosyal medyada da çok konuşuldu.

tv100 ekranlarında birçok önemli açıklamaya imza atan TİP Genel Başkanı Erkan Baş, çokça merak edilen "Millet ittifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekler misiniz?" sorusuna, "Bizim önce kurtuluşa sonra kuruluşa ihtiyacımız var. "İlk turda işi bitirelim." diyen kişiyim. Ortak aday demiştik. Parti meclisini toplayacağız, karar alacağız. Emek ve Özgürlük İttifakı'ndan randevu talep edeceğiz. Bir hafta içinde oturup değerlendireceğiz. 2.5 yıl önce ne söylüyorsak bu tavrımız devam eder." yanıtını verdi.

 

İktidarın insanların solcu yaptığını iddia eden Baş, "Bence Türkiye’deki insanların çok büyük bir bölümü solcu ama bu solculuğu içinde taşıyor. Bunu dışarı çıkardığında solcu olduğunu fark ediyor." ifadeleri de, sosyal medyada geniş bir yer aldı.

Show TV'nin yeni dizisi Aile'nin ilk bölümüyle ve HaberTürk'te yayınlanan Teke Tek programının İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ağırladığı günde, tv100, Erkan Baş'ın konuk edildiği programla hem reyting listelerinde hem de sosyal medya reytinglerinde dikkat çeken bir başarı elde etti.

tv100 sadece izlenme oranlarıyla değil, sosyal medya reytinglerindeki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

İşte, 7 Mart Salı gününün Somera verilerine göre reyting sonuçları:

TİP Genel Başkanı konuk olmuştu. Reyting listelerine ve sosyal medyaya tv100 damga vurdu - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin