Tarkan'dan zeytinlik tepkisi: Ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun

Muğla'da termik santrale kömür sağlamak için çıkarılan yasa uygulanmaya konuldu. Zeytin ağaçlarını kestirmek, söktürmek istemeyen köylüler iş makinelerini durdurdu. Jandarma eylem yapan köylülere müdahalede bulundu. Bazı köylüler gözaltına alındı. Sosyal medyada kısa sürede binlerce "#ZeytinimeDokunma" paylaşımı yapıldı. Megastar Tarkan da tepkisini ortaya koydu. Tarkan, "Zeytin ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun" diyerek isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
Tarkan'dan zeytinlik tepkisi: Ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun

Muğla’nın Milas ilçesinde İkizköy yakınında bulunan Akbelen Ormanı’nda bulunan zeytin ağaçları Yeniköy-Kemerköy Termik Santralı’na kömür temini için kesilmeye başlandı. Bölgede yaklaşık 30 zeytin ağacı söküldü. Jandarma eylem yapan köylülere müdahalede bulundu. Bazı köylüler gözaltına alındı. Vatandaşların tepkisi sonrası söküm işlemi geçici olarak durduruldu. 2 köylü ise gözaltına alındı.

Megastar Tarkan da tepkisini ortaya koydu. Tarkan, "Zeytin ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun" diyerek isyan etti.

Tarkan, şu mesajı paylaştı:

Zeytinliklerimizin kıyımı başladı. Ne desek, ne yapsak yine kulak asan olmadı. Zeytin ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun.

“DOĞA BİTİYOR”

Hem vicdandan hem akıldan yoksun insandan yana da umudum kalmadı artık. Doğayı şuursuzca yok ederken bindiği dalı kestiğini unutuyor. Tüm dünyada durum aynı. Doğa bitiyor. Sonumuz hayır ola. #zeytinimedokunma #zeytinliktaşınmaz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin