Taraftarlara müjde... Ücretsiz forma verme kararı aldılar. Aras Kargo tuttuğunuz takımın formasını hediye etme kampanyası başlattı

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş... Hangi takımı tutarsanız tutun, Aras Kargo duyurduğu yeni bir kampanyayla taraftarlara tuttuğu takımın formasını hediye etme kararı aldı. Aras Kargo, bununla ilgili hem sosyal medya paylaşımı yaptı, hem de web sitesi üzerinden kampanyanın şartlarını açıkladı. İşte ücretsiz tuttuğunuz takım formasına kavuşmak için şartlar.

Google Haberlere Abone ol
Taraftarlara müjde... Ücretsiz forma verme kararı aldılar. Aras Kargo tuttuğunuz takımın formasını hediye etme kampanyası başlattı

Aras Kargo, Türk futboluna destek vermek için yeni bir kampanya başlattı ve bunu da sosyal medyadan duyurdu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, "Aras Kargo olarak Türk futboluna destek vermenin heyecanını taşıyoruz! Heyecanı doruklarda yaşatan derbiyi bizimle yorumlarda bir arkadaşını etiketleyerek paylaşan, Bu tweet'i beğenen ve Hesabımızı takip eden 20 kişiye tuttuğu takımın formasını hediye ediyoruz!" denildi.

Aras Kargo kampanya için katılım şartlarını şöyle açıkladı

28.10.2021 - 15.11.2021 tarihleri arasında Aras Kargo Instagram (https://www.instagram.com/araskargo ) sayfasını takip eden kullanıcılar, yarışma postunun altına unutamadıkları bir derbi anını yorum olarak yazarak yarışmaya katılacaklardır. Aynı şekilde Facebook ve Twitter’da da devam eden yarışmalara katılmak için Aras Kargo Facebook (https://www.facebook.com/araskargo) ve Aras Kargo Twitter (https://twitter.com/araskargo) hesaplarını takip edip yarışma gönderisinin altına unutamadığı derbi anını yorum ve mention olarak yazarak katılım sağlanacaktır.

Yarışma postunun altına yorumda bulunan kullanıcıların yarışmaya katılabilmeleri ve çekiliş sonucunda hediye kazanabilmeleri için Instagram, Facebook ve Twitter kullanıcı hesaplarının gizli olmaması ve Aras Kargo hesabını takip etmeleri gerekmektedir.

18.11.2021 tarihinde gerçekleştirilecek çekiliş sonucunda yarışma postunun altına yapılan yorumlardan çekilişle seçilen 20 kullanıcı kazanacaktır. (Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden her mecradan 20’şer ayrı ayrı kişi seçilecektir.)

Katılımcılar hediyelerini nakit karşılığı olarak talep edemez, haklarını devredemez ve satamaz. Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez, değişiklik talep edilemez.

Yarışma sonunda hediye kazanan kullanıcılar 18.11.2021 tarihinde Aras Kargo Instagram Hikayeleri üzerinden, Facebook yarışma gönderisinde yorumlar üzerinden ve Twitter yarışma gönderisinde mention olarak duyurulacaktır.

Taraftarlara müjde... Ücretsiz forma verme kararı aldılar. Aras Kargo tuttuğunuz takımın formasını hediye etme kampanyası başlattı

Hediye kazanan kullanıcılar tarafından sunulacak kimlik ve iletişim bilgilerinin doğruluğunun ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.  Katılımcıların vereceği yanlış bilgilerden Aras Kargo Yurt İçi Yurt Dışı Taşımacılık A.Ş. sorumlu değildir.

Talihliler, iletişim bilgilerini eksiksiz bir şekilde en geç 25.11.2021 tarihine kadar Aras Kargo Instagram sayfasına, Facebook sayfasına ve Twitter sayfasına DM (Direct Mesaj) yoluyla iletilmelidir. Aksi takdirde haklarını kaybederler.

Yarışmaya katılan katılımcılar, kendileri ile paylaşmış oldukları bilgileri kullanılarak iletişime geçilmesini peşinen kabul etmiş sayılırlar.

Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar tarafından katılım sağlanabilir. Kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar hediye kazanamaz ve herhangi bir hak iddia edemezler.

Yarışmadan sorumlu kurum Aras Kargo Yurt İçi Yurt Dışı Taşımacılık A.Ş.’dir. 

Aras Kargo Yurt İçi Yurt Dışı Taşımacılık A.Ş. çalışanları ve yarışma bitiş tarihi itibariyle 18 yaşından küçük olan Instagram kullanıcıları düzenlenen yarışmaya katılım sağlayamaz. Katılım sağlamakla birlikte yarışma sonucunda hediye kazanmış olmaları durumunda hediyeler kendilerine teslim edilmez. 

Aras Kargo Yurt İçi Yurt Dışı Taşımacılık A.Ş.’ye yarışma öncesinde/süresince/sonrasında fikri ve teknik destek sağlayan, ikincil ve üçüncül derecede yarışma ile bağlantılı şirket çalışanları da yarışmaya katılım sağlayamazlar. Katılım sağlamakla birlikte yarışma sonucunda hediye kazanmış olmaları durumunda hediyeler kendilerine teslim edilmez. 

Instagram, Facebook ve Twitter kullanıcıları, yarışmaya katılmakla, katılım koşulları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder.

Instagram, Facebook ve Twitter kullanıcıları, kampanya boyunca yarışmaya her katılımlarında, kampanyanın güncellenmiş maddelerini kabul etmiş sayılmakla,  Aras Kargo Instagram sayfasında yer alan katılım koşulları bölümünü düzenli olarak takip etmek katılımcıların sorumluluğundadır.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin