Taksim İstiklal Caddesi'nde korkunç patlama. Taksim'deki patlamanın detaylarını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ anlattı. Taksim'deki saldırıyı hangi örgüt yaptı? Bakan Bozdağ'dan kritik açıklamalar

Türkiye Taksim İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla yasa boğuldu. Taksim İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili ayrıntıları Adalet Bakanı Bekir Bozdağ verdi. Bozdağ, "Bir kadın bir bankta 40-45 dakika kadar oturuyor, kalktıktan bir süre sonra patlama oluyor. Bütün kayıtlar takip ediliyor. Bir terör eylemi olduğu değerlendiriliyor." dedi. Bozdağ patlamanın hangi örgüt tarafından gerçekleştirildiği konusunda da açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Taksim İstiklal Caddesi'nde korkunç patlama. Taksim'deki patlamanın detaylarını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ anlattı. Taksim'deki saldırıyı hangi örgüt yaptı? Bakan Bozdağ'dan kritik açıklamalar

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Beyoğlu ilçesinde bulunan Taksim İstiklal Caddesi'nde yaşanan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili A Haber'de açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ "Bir kadın bir bankta 40-45 dakika kadar oturuyor, kalktıktan bir süre sonra patlama oluyor. Şu anda o kadınla ilgili tüm veriler inceleniyor. Henüz ismi belli değil. Bütün kayıtlar takip ediliyor, arkadaşlarımız peşindeler. Bir terör eylemi olduğu değerlendiriliyor. Hangi terör örgütü olduğu yapılan araştırmalar sonucu belli olacak." ifadelerini kullandı.

"Olay yerinde parçalar dışında kanaat getirecek bir veri yok"

Bakan Bozdağ "Olay yerinde parçalar dışında kanaat getirecek bir veri yok. Bu olay nedeniyle pek çok asılsız haber sosyal medyada dolaşıyor. Sosyal medyada dolaşan asılsız haberlere itibar etmemesinde büyük fayda var. Bütün terör örgütlerini dış güçler destekliyor. Dışarıdakiler içeridekileri kullanıyor. DEAŞ terör örgütü, uluslararası bir terör örgütü. Bir bakıyorsunuz İspanya'dan Amerika'ya, İngiltere'den Çin'e teröristler DEAŞ'a katılmaya geldiler. Ne ara DEAŞ terör örgütü bu dilleri, halkların psikolojisini bilen insanlar yetiştirdi de bu ülkelere gönderdi?" dedi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin