Taksi açılış ücreti ne kadar oldu. İstanbul taksi indi bindi kaç TL zam geldi? UKOME zammı sonrası güncel taksi indi bindi ücretleri

Taksi açılış ve indi bindi ücretlerine zam geldi. İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu taşıma ücretlerine zam yapılmasına karar verildi. Bununla birlikte taksi açılış ücreti ve indi bindi ücretleri değişti. Peki taksi açılış ücreti ne kadar oldu? İstanbul taksi indi bindi kaç TL zam geldi? İşte UKOME zammı sonrası güncel taksi indi bindi ücretleri.

Google Haberlere Abone ol
Taksi açılış ücreti ne kadar oldu. İstanbul taksi indi bindi kaç TL zam geldi? UKOME zammı sonrası güncel taksi indi bindi ücretleri

Taksi ücretlerine zam yapıldı.

UKOME toplantısında İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine yüzde 51.52 zam yapılması kararı alındı. Bu kapsamda taksi açılış ücretlerine yüzde 51.52, indi-bindi ücretlerine ise yüzde 75 oranında zam geldi.

Peki taksi açılış ücreti ne kadar oldu? İstanbul taksi indi bindi kaç TL zam geldi? İşte UKOME zammı sonrası güncel taksi indi bindi ücretleri.

TAKSİ AÇILIŞ ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Taksi açılış ücreti son gelen zamla 19,17 TL oldu.

2023 TAKSİ İNDİ BİNDİ ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Taksi indi bindi ücreti 40 TL'den 70 TL'ye yükseltildi. 

İstanbul'da taksi ücretlerine en son ocak ayında zam yapılmıştı. En kısa mesafe ücreti 28 TL'den 40 TL'ye, taksimetre açılış ücreti 9,80 TL'den 12,65 TL'ye, kilometre başına ücret ise 6,30 TL'den 8,51 TL'ye yükseltilmişti.

İSTANBUL'DA TOPLU TAŞIMA BİLET FİYATLARI KAÇ TL OLDU?

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısı sonucunda İstanbul'da toplu taşıma bilet fiyatları da yükseldi. Buna göre 9.90 TL olan tam bilet 15 TL'ye, öğrenci bilet ise 4,83 TL'den 7,32 TL'ye çıktı.

İSTANBUL GÜNCEL TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ 2023

Metrobüs: 22,5 TL
Tam bilet :15 TL
Öğrenci bileti: 7.32 TL

İSTANBUL'DA AYLIK ABONMAN ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

İstanbul'da aylık abonman ücreti 1.177 TL oldu. Öğrenci abonman ücreti ise 212 TL'ye yükseltildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin