Survivor'da korkutan olay! Bacağını kaybediyordu

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor Türkiye'de, izleyenlerin yüreğini ağzına getiren bir olay yaşandı. Bir anda acılar içinde kalan yarışmacıya, acil müdahale yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da korkutan olay! Bacağını kaybediyordu

Denizde balık avladığı sırada bir anda acılar içinde kalan ve acil müdahale yapılan Survivor 2021 Ünlüler Takımı'ndan Sergen Bayar, bacağını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Survivor Türkiye yarışmasında heyecan her geçen gün artarak devam ediyor. Yarışmada ilerleyebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, karınlarını doyurabilmek için zaman zaman denizde balık avlıyor.

Arkadaşlarına balık tutmak için beline kadar denize giren ünlüler takımında Sergen Bayar, hayatının en büyük şokunu yaşadı. Başarılı yarışmacı kendisine bir anda saldıran yaratık nedeniyle hem korku hem de acı dolu anlar yaşadı.

Kıyıdakilerin haber vermesiyle hemen acil müdahalede bulunulan başarı yarışmacının ayağındaki durumun bugün yayınlanacak bölümde belli olması bekleniyor. Daha önce de bir çok kez sakatlık nedeniyle yarışmacıların adayı terk etmek zorunda kaldığı yarışmada bu kez de bir deniz canlısının saldırısı nedeniyle aynı durum gerçekleşebilir.

Sergen Bayar'ın durumuna göre konsey toplanabilir

Sergen Bayar'ın yaralanmasının boyutunun ciddi olması halinde konseyin toplanma ihtimali var. Bayar'ın durumu kötü ise adaya veda etmek zorunda kalabilir. Bu durumda da bir yedek yarışmacının katılma ihtimali olduğu gibi, bu hafta eleme de yapılmayabilir.

İşte, o anlar;

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin