Survivor'da bu hafta kim elendi?

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da bu hafta kim elendi?

Survivor'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Her geçen gün hem psikolojik hem de fiziksel şartların zorlaştığı Survivor'da bu hafta bir de Hikmet'in sakatlık şoku yaşandı. Bu hafta Eleme adayları Beyaz takımdan Afroditi ve Ria belirlenmişti. Peki halk oylamasında kim çıktı? Survivor'dan kim elendi?



Survivor'da kim elendi? sorusu yarışmanın izleyicileri tarafından merak ediliyor. Survivor'da bu hafta oldukça hareketli anlar yaşandı. Her iki takımda hem ödül oyunlarında hem de dokunulmazlık oyunlarında büğyük bir rekabete girdi. Bu hafta araba ödülü sırasında Hikmet'in geçirdiği sakatlık ise herkesi çok korkuttu. Hikmet'in son sağlık durumu ile ilgili detaylar da merak ediliyor. Bu hafta eleme adayları Beyaz takımdan belirlenmişti. Ve yapılan halk oylamasında Survivor'a veda eden isim belli oldu. İşte 21 Mayıs Survivor son bölümde yaşananlar...



Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?



Survivor'da dün akşam eleme heyecanından önce ödül oyunu için iki takımda canla başla mücadele etti. Ödül oyununda Siyah takım önde başlarken bir ara Beyaz takım atağa geçti, daha sonra ise ödülü kazanan Siyah takım oldu.



Survivor kim elendi?



Eleme adayları belirlenirken dokunulmazlığı kaybedenBeyaz takımdan bir Yunan yarışmacı eleneceği için sadece Yunan yarışmacıların ismi yazıldı. Beyaz takımda Afroditi ilk eleme adayı, ikinci eleme adayı ise Ria olmuştu. Bu akşam yapılan halk oylamasının sonuçları açıklandı ve Survivor hayalleirne veda eden isim RİA oldu. Ria arkadaşlarına veda ederek adadan ayrıldı.



Survivor'da bu hafta kim elendi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin