Survivor Osman Can kimdir. Osman Can Ural kaç yaşında ve nereli. Osman Can Ural ne iş yapıyor?

Osman Can Ural TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 programıyla tanındı. Survivor'un başarılı isimlerinden biri olan Osman Can Ural Survivor'un 124. bölümünde adaya veda etti. Peki Survivor Osman Can Ural kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Google Haberlere Abone ol
Survivor Osman Can kimdir. Osman Can Ural kaç yaşında ve nereli. Osman Can Ural ne iş yapıyor?

Survivor Osman Can Ural hakkında detaylar araştırılıyor.

Survivor'un büyük finalinin öncesinde adadan beşinci olarak ayrılan Osman Can Ural, "Benim için gerçekten çok güzel bir hikayeydi. Hayallerimi gerçekleştirdim ve son beşliye kaldım. Finale de kalmak isterdim ama olmadı kısmet değilmiş. Sadece finale kaldığım andaki ailemi görme hayali gerçekten beni ayakta tutuyordu. Ama kısmet olmadı, 2 gün sonra aileme kavuşacağım inşallah. Çok savaştım. Sakatlandım, çok zorlandım ama hiçbir zaman pes etmedim. Kalan arkadaşlarıma da finalde başarılar diliyorum." dedi.

Peki Survivor Osman Can Ural kimdir, kaç yaşında ve nereli?

SURVİVOR OSMAN CAN URAL KİMDİR?

1994 doğumlu Osman Can Ural 29 yaşındadır. Uzun süredir Acun Medya sektöründe yer aldı. 

Geçmişte futbolla ilgilenen Osman Can Ural Survivor'a gitmeden önce yaptığı son paylaşımına; "Gerçekleştireceğim bu hayalimde yanımda olup, bana destek olacak herkese şimdiden çok teşekkürler. Sakatlıksız, kazasız mükemmel bir sezon olması dileğiyle… #survivor2023" demişti.

Etiketler Survivor kimdir
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin