Survivor 2023'te eleme heyecanı... Adaya veda eden isim belli oldu

Survivor 2023'te eleme heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılardan Aziz mi, Senem mi, Tunga ve Gizem eleme potasında yer aldı. Bu dört isimden en az sms oyu alan yarışmacı adaya veda etti. Survivor'da ilk iletişim ödülü oyunu da oynandı. İşte son bölümde yaşananlar...

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2023'te eleme heyecanı... Adaya veda eden isim belli oldu

Survivor'a veda eden yarışmacı belli oldu. Survivor 2023'te izleyicilerin büyük bir merakla beklediği eleme gecesi heyecanı yarışmayı sarmış durumda....

Survivor yarışmasında adaya ve şampiyonluğa üçüncü veda eden isim 1 Şubat 2023 Çarşamba gecesi yayınlanan yeni bölüm ile beraber belli oldu. Elenen isimi Acun Ilıcalı sms oylarının belli olmasıyla beraber açıkladı.

Yapılan oylama sonunda Gizem Avcı diğer üç adaydan daha az sms oyu alarak adaya veda eden isim oldu. Böylelikle Survivor 2023'ün üçüncü elenen ismi netleşti ve Gizem Avcı oldu.

Survivor Gizem, "En güzel 3 haftamı burada yaşadım." dedi.

SURVIVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

2023 Survivor'ın ilk iletişim ödülü oyununun ödülü ise arkadaşlardan gelen fotoğraflı mesajlar oldu. Öte yandan kazanan takıma bir de alışveriş puanı veriliyor.

Kadınlar mücadelesinin kazananı ünlüler oldu. Erkekler yarışını da Halil'in sayısı ile ünlüler aldı. Bu sonuca göre iletişim ödülü ünlüler takımına gitti.

Survivor 2023 yarışmacıları arasında kıran kırana mücadeleler devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın yeni bölümüne yaşanan gerginlik damga vurmuştu. Berdan Mardini ve Seçkin Piriler’in kendi istekleri doğrultusunda ayrıldıkları Survivor’da yaprak dökümü devam ediyor.

Yusuf Güney’in yarışmaya veda etmesi izleyiciler de şok etkisi yaratırken Survivor’ın yeni bölümüne büyük bir gerginlik damga vurdu. Yeni bölümde ünlüler takımında yarışan Aysu Keskin, Survivor sunucusu Murat Ceylan’ı çileden çıkardı. Yeni bölümde ünlüler takımında yarışan Aysu Keskin, Survivor sunucusu Murat Ceylan’ı çileden çıkardı.

Keskin, “Ben şimdi oynamıyorum. Kabul de etmiyorum" diye isyan etti. Keskin yarışırken kullanılan bir objeyi Murat Ceylan’a doğru fırlattı. Murat Ceylan, “Aysu bana mı attın bunu?” diye sordu. Evet yanıtını alınca, “Bundan bir tane daha görmeyelim. Bu bize yakışan bir şey değil” diyerek sitem etti ve elindekini geriye doğru fırlattı.

Survivor 2023'te eleme heyecanı... Adaya veda eden isim belli oldu

AYSU KESKİN KİMDİR?

1990 doğumlu olan Aysu Keskin, basketbolcudur. Kariyerine 2013 yılında TED Ankara Kolejliler'de başladı.

Orduspor, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor, İzmit Belediyespor ve Uludağ Basket Nilüfer BSD'da oynadı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin