Sunucunun ağzı açık kaldı

Uyan Türkiyem programının sunucusu, öğrendiği gerçek karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Google Haberlere Abone ol
Sunucunun ağzı açık kaldı

Beyaz Tv ekranlarında Tahir Sarıkaya'nın sunumuyla ekrana gelen "Uyan Türkiyem" programının bugünkü konuklarından biri de SGK Uzmanı Erhan Nacar oldu. Sosyal güvenlik hakkında gelen sorulara cevap veren Nacar 'ın bir anısı ise izleyenlerde şok etkisi yarattı. 



'RTÜK KURALLARINA UYALIM LÜTFEN ' 

Kurdukları çağrı sistemiyle gelen sorulara cevap verdiklerini anlatan Nacar, gelen bir sorunun ise oldukça enteresan olduğunu kaydetti. 'Bilemiyorum bunu ekranlara taşımak ne kadar doğru ' diyerek sözlerine başlayan Nacar, çağrı merkezini arayan 79 yaşındaki bir adamın 40 yaşındaki eşiyle birlikte olamadığını ve bu konuda yardım istediğini söyledi. Program sunucusu ise bu anlarda araya girerek 'RTÜK kurallarına uyalım lütfen' demek zorunda kaldı. 



'SGK CİNSEL ORGAN NAKLİ YAPIYOR ' 

İşi gereği yasalara oldukça hakim olduğunu ve devletin vatandaşa sağladığı tüm olanaklarını açıklamak durumunda olduklarını kaydeden Nacar ise 'Yaşlı amcam eşiyle birlikte olamadığını söyledi. Bunu bana telefonu açan arkadaşım beyefendiyi bekleterek söylüyor. Sonra ise telefonu ben aldım. İsmini vermek istemiyorum' dedi. Yaşlı adamın kendisine 'Oğlum bizim hayatımızda cinsel ilişki yok. Bununla ilgili nasıl bir doktor tedavisi görebilirim? ' dediğini söyleyen Nacar, işi gereği yasalara oldukça hakim olduğunu ifade ederek 2010 'da çıkan yeni yasaya göre SGK 'nın ücret talep etmeden cinsel organ nakli yaparak evliliklerin yaşam sürecini arttırabildiğini kaydetti. 



'BEN GERÇEKTEN ŞOK OLDUM ' 

Verilen örnek karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen program sunucusu ise 'Kusura bakmayın ama SGK milletin uçkuruna mı kalmış. Ben gerçekten şok oldum '  diye tepkisini gösterdi. İşte, programdan o anlar:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin