Sühan ve Cesur aşkı alevleniyor

Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde neler olacak?

Google Haberlere Abone ol
Sühan ve Cesur aşkı alevleniyor

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı, Ay Yapım imzalı Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, Cesur babasının katiline bir adım daha yaklaşıyor.



"Sühan ve Cesur aşkı alevleniyor" Galerisine Göz At



Cesur, yıllar önce babasını ondan koparan kurşunun hesabını sormak için harekete geçtiğinde, savaş alanında iki cephe arasında kalan yine Sühan olur. Gerçekleri öğrenmesi için Cesur’a uzaktan rehberlik eden Rıza, onun Tahsin’den intikam almasını sabırsızlıkla beklemektedir. Tahsin’in sonunu izlemek için yerini en önden ayırtır. Tahsin Korludağ’ın etrafındaki çember giderek daralırken, ayağının altından önce Rıza’yı kaldırması gerektiğinin farkındadır. Fakat Savcı’yla, Cesur’a kurduğu tuzağa bu kez kendisi düşecektir.



Sühan ve Cesur aşkı alevleniyor



Tahsin Korludağ’ı adalete teslim etmek üzere, büyük ilerleme kaydeden, büyük zafere güçlü adımlarla ilerleyen Cesur, ne olursa olsun Sühan’a olan aşkını, Tahsin Korludağ'a olan nefretinden ayrı tutar. İstanbul’da baş başa yine kendilerini etraflarındaki tuzakları ve düşmanlıkları unuturlar, Sühan ve Cesur olurlar.



İşte, Cesur ve Güzel'in yeni bölüm fragmanı;

 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin