Şube müdürü maaşı kaç TL'ye yükseldi. Temmuz 2023 şube müdürü maaşı ne kadar? İşte şube müdürü maaşı zam miktarı

Şube müdürü maaşı memur maaşının belli olmasının ardından sorgulanıyor. En düşük memur maaşının 22 bin TL olmasıyla birlikte memurlara enflasyon farkıyla birlikte 8 bin 77 TL tutarında seyyanen zam yapıldı. Bu kapsamda şube müdürü maaşı da 2023 Temmuz ve Aralık dönemi için güncellendi. Peki şube müdürü maaşı kaç TL'ye yükseldi? Temmuz 2023 şube müdürü maaşı ne kadar? İşte şube müdürü maaşı zam miktarı.

Şube müdürü maaşı kaç TL'ye yükseldi. Temmuz 2023 şube müdürü maaşı ne kadar? İşte şube müdürü maaşı zam miktarı

Şube müdürü maaşında son durum sorgulanıyor. Bir kurum veya bir şirketin belirli bir şubesinin yönetiminden sorumlu kişilerin aldığı şube müdürü maaşları güncellendi.

Haziran ayı enflasyonu yüzde 3.92 olarak açıklandı. 2023 Ocak ve Haziran dönemini kapsayan ilk 6 aylık enflasyon rakamları yüzde 19.77 olarak ortaya çıktı. Yeni dönem için emekli maaşında ise yüzde 25 oranında artış kaydedildi.

Peki şube müdürü maaşı kaç TL'ye yükseldi? Temmuz 2023 şube müdürü maaşı ne kadar? İşte şube müdürü maaşı zam miktarı.

ŞUBE MÜDÜRÜ MAAŞI NE KADAR?

Memur şube müdürü (4/1) 2023 Ocak ve Haziran döneminde 20 bin 724 TL maaş alıyordu. 2023 Haziran ve Aralık döneminde Şube müdürü (4/1) 32 bin 451 TL maaş alacak.

Ocak 2024'te 6 aylık enflasyon oranının açıklanması ve yapılacak değerlendirmelerin ardından bütün maaşlar yeniden hesaplanacak. Bu kapsamda şube müdürlerinin maaşlarına da Ocak 2024'te yeniden zam yapılacak.

ŞUBE MÜDÜRÜ NASIL OLUNUR?

Şube müdürü olmak için işletme, yönetim, finans veya ilgili alanlarda deneyim sahibi olmak gerekir. Şubenin bütçesini yönetmek, stok kontrolü, verimliliğin artırılması ve maliyet tasarrufu gibi görevleri olan şube müdürlerinin lisans veya yüksek lisans mezunu olması gerekir. Bu iş kolunda genellikle en az 5 yıllık deneyim aranır. Şube müdürlerinin büyük bir kısmı İstanbul'un Avrupa Yakası'nda çalışırken ikinci büyük kısmı ise İstanbul'un Anadolu Yakası'nda görev yapar. İzmir, Ankara ve Antalya şube müdürlüğü için iş imkanlarının geniş olduğu diğer illerdendir. 

Şube müdürleri sırasıyla en çok gıda, restorancılık, mağazacılık ve perakendecilik, hizmet sektörlerinde çalışır.

İLK 6 AYLIK ENFLASYON ORANI NE OLDU?

Haziran ayı enflasyon oranı 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü açıklandı. Böylece ilk 6 aylık enflasyon yüzde 19,77 olarak gerçekleşti. İşte aylara göre enflasyon oranları;

Ocak ayı enflasyon oranı yüzde 6.65,

Şubat ayı enflasyon oranı yüzde 3.15,

Mart ayı enflasyon oranı yüzde 2.29,

Nisan ayı enflasyon oranı yüzde 2.39,

Mayıs ayı enflasyon oranı yüzde 0.04,

Haziran ayı enflasyon oranı yüzde 3.92.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin