Striptiz kulübüne gittiler, başlarına gelmeyen kalmadı. 2 adam böyle dolandırıldı

İki ayrı olayda iki adamın başına aynı hadise geldi. İkisi de gittikleri striptiz kulüpleri tarafından dolandırıldılar.

Google Haberlere Abone ol
Striptiz kulübüne gittiler, başlarına gelmeyen kalmadı. 2 adam böyle dolandırıldı
Daily Star

Her iki adamda striptiz kulüplerinde yaşanan ayrı olaylarda, adamlar uyandıklarında dolandırıcıların hesaplarını boşalttığını gördüler.

Ancak her iki adam da Mali Ombudsmanlık Servisi'ne (FOS) başvurdu; servis bu talihsiz adamlar lehine karar verdi. Bankalar iki adama da paralarını geri ödedi.
İlk vakada, kimliği yalnızca Bay M olarak tanımlanan bir adam, İspanya'daki bir kulübe gitti ve burada kendisi ve bir arkadaşı için kulüpteki "hizmetler" karşılığında 1.300 £ ödedi.

Ancak daha sonra eve döndüğünde hesabından 5.000 £'dan fazla paranın çekildiğini gördü. İçkisine ilaç karıştırıldığını, "sersemlemiş ve kafası karışmış" halde kaldığını ve mekandaki personelin PIN kodunu kendisine girdirdiğini iddia etti.

FOS olayı inceledi ve bankanın Bay M'nin hesabına 5.000 £'u geri göndermesine karar verdi.

ZAR ZOR KURTULDU 

İkinci vakada, adı yalnızca Bay H olarak açıklanan yetişkinler kulübüne gelen bir ziyaretçi, kendisine "bedava içki" verildiğini ve bunun kendisini "tuhaf ve coşkulu" hissetmesine neden olduğunu söyledi. Daha sonra özel bir odaya götürüldü ve burada banka kartını kullanarak bir satın alma işlemi yapması için baskı yapıldı.

Buradan kurtulduğunda, banka hesabından 2.000 £ kredili mevduat limitinin maksimuma çıkarılması da dahil olmak üzere 8.000 £ çekildiğini gördü.

Bankası Smile, tüm ödemelerin doğru bir şekilde doğrulandığını söyleyerek parayı iade etmeyi reddetti, ancak FOS, Bay H'nin uyuşturulduğu ve daha sonra dolandırıldığına dair hikayesine inandığı için karar verdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin