Star Wars gerçek oluyor!

Disneyland’ler için devasa bir Star Wars dünyası inşa edilecek.

Google Haberlere Abone ol
Star Wars gerçek oluyor!

Disney’in resmi fan kulübü tarafından Kaliforniya’da düzenlenilen D23 fuarında, Disney CEO’su Bob Igor tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre artık Disneyland’larda devasa bir Star Warsbölümü yer alacak.



Star Wars gerçek oluyor!İlk aşamada, Anaheim, Kaliforniya ve Orlando, Florida’daki Disneyland’larda, 14 dönümlük (yaklaşık 56.655 metrekare) alanlar üzerinde inşa edilecek Star Wars temalı bölümler, firmanın tarihindeki bir tema üzerine kurulan en büyük bölümler olacak.



Söz konusu parkların başlıca iki çekim merkezi olması planlanıyor: Bunlardan biri Star Wars‘un ünlü uzay aracı modellerinden Millenium Falcon’un güvertesine yapılan ziyaretler ve “gizli görev” olarak nitelendirilen bir uçuş deneyimi. Diğeri ise ziyaretçilerin, Star Wars: The Force Awakens‘daki New Order ve Resistance arasında süregiden savaşın ortasına yapacakları bir yolculuk. Söz konusu parklar klasik Star Wars filmlerinden olduğu kadar Disney’in yapımcılığını üstlendiği yeni filmlerden karakterler tarafından da doldurulmuş olacak. 



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin