Sözcü Gazetesi'nden flaş Yılmaz Özdil açıklaması! Yılmaz Özdil kovuldu mu istifa mı etti?

Televizyonun ardından Sözcü Gazetesi'nden istifa eden Yılmaz Özdil hakkında kovuldu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuya ilişkin Sözcü Gazetesi açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Sözcü Gazetesi'nden flaş Yılmaz Özdil açıklaması! Yılmaz Özdil kovuldu mu istifa mı etti?

Yılmaz Özdil geçtiğimiz günlerde Sözcü Televizyonu'ndan ayrıldığını duyurmuştu. Ardından Sözcü Gazetesi'nden ayrıldığını duyuran Yılmaz Özdil gündeme bomba gibi düştü. Meral Akşener'den de destek gören Özdil için medyada kovuldu iddiaları konuşuluyordu. Konuya ilişkinn bir açıklama geldi. 

Sözcü gazetesi, Yılmaz Özdil'in gazeteden ayrılmasının ardından bir açıklama yayımladı. 

Gazetenin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: 

"Sözcü Gazetesi'nde yaklaşık 8.5 yıldan bu yana köşe yazarı olarak görev yapan, yazılarının virgülüne dahi müdahale edilmeyen Yılmaz Özdil kendi isteğiyle önce Sözcü Televizyonu'ndan ardından da Sözcü Gazetesi'nden ayrılmıştır.

Sosyal medyada Yılmaz Özdil hakkında yayılan “Kovuldu” iddiaları asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Yaratılmak istenen algı operasyonlarına itibar edilmemeli, ayrılma kararının Özdil'in kendi tasarrufu olduğu herkesçe bilinmelidir.

Sözcü Gazetesi'ne hiçbir siyasi parti ve kurum baskı yapamaz, talimat veremez, yazar attıramaz. Çünkü Sözcü Gazetesi kurulduğu ilk günden beri gücünü okurlarından almaktadır, bağımsızdır. Bağımsız da kalacaktır. Kamuoyunun bilgisine…"

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin