Şişli'de evi soyan hırsız çaldığı 2 montu üst üste giyerken kameraya yansıdı

İstanbul Şişli'de bir evden hırsızlık yapan şüpheli, güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilerek yakalandı. Şüphelinin evden çaldıkları arasında yer alan 2 montu üst üste giymesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
Şişli'de evi soyan hırsız çaldığı 2 montu üst üste giyerken kameraya yansıdı

Olay, Şişli Merkez Mahallesi'nde bir evde gerçekleşti. Sabah saatlerinde bir eve giren şüpheli, cep telefonu, bilgisayar, cüzdan, saat, gözlük ve montları alarak kaçtı. Soyulduğunu anlayan N.O.K ve S.H polise giderek şikayetçi oldu.

Şişli'de evi soyan hırsız çaldığı 2 montu üst üste giyerken kameraya yansıdı

 KAMERADAN TESPİT EDİLDİ

Binadaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan Şişli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin bindiği aracı tespit etti. Otomobilin güzergahta bir akaryakıt istasyonunda yakıt aldığı belirlendi. Otomobilin M.H.T'ye ait olduğunun belirlenmesi üzerine Sakızağacı Caddesi üzerinde durduruldu. Otomobilde bulunan M.F.D, M.H.T ile A.E gözaltına alındı. Evden yapılan hırsızlıkta görüntülerdeki A.E olduğu tespit edildi. 

Şişli'de evi soyan hırsız çaldığı 2 montu üst üste giyerken kameraya yansıdı - Resim : 2

ÇALDIĞI MONTLARI ÜST ÜSTE GİYEREK KAÇTI

Evden hırsızlık yapan şüpheli çaldığı 2 montu üst üste giyerek binadan çıktı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

M.F.D'nin "Parada Sahtecilik" suçundan arandığı tespit edildi. M.H.T, A.E ve M.F.D yapılan işlemlerin adından adliyeye  sevk edildi.

M.H.T daha önceki tutuklama kararıyla cezaevine gönderilirken, A.E ve M.F.D isimli şahıslar adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

 

Etiketler yaşam hırsız mont
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin