Sırbistan Milli Takımı'nda yaşanan ilişki iddialarına bahsi geçen isimlerden çok sert açıklamalar geldi

Sırbistan Milli Takımı'ndaki yasak ilişki iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Vlahovic, Gudelj, Rajkovic ve Luka Jovic'in adının karıştığı iddiaların ardından yıldız isimlerden çok sert açıklamalar geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sırbistan Milli Takımı'nda yaşanan ilişki iddialarına bahsi geçen isimlerden çok sert açıklamalar geldi

Dünya Kupası'nda mücadele eden Sırbistan Milli Takımı ile alakalı dün şok bir iddia ortaya atıldı.

Sırbistan Milli Takımı'nda Vlahovic ve Gudelj, Rajkovic ve Jovic'in eşleriyle kampta birlikte olduğu, olayın ayyuka çıkmasıyla birlikte futbolcuların kavga ettiği belirtildi. Olayların ardından bir süre sessiz kalan futbolculardan üst üste açıklamalar geldi.

Takımın yıldız isimlerinden olan Vlahovic,  "Bir şey söylemem gerekiyor, bu benim itibarımla ilgili... Yapacak hiçbir şeyi olmayan aptal, şeytani insanlar milli takıma zarar vermek istiyor. Arkasında başka bir şey yok. Bu söylentilerin failleri hakkında yasal işlem başlatacağım" dedi.

''KISKANÇ İNSANLAR BİR HİKAYE UYDURUR''

Predrag Rajkovic'in eşi Ana Rajkovic de hakkında ortaya atılan yasak ilişki iddialarına çok sert yanıt verdi. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Ana Rajkovic, "Kıskanç insanlar bir hikaye uydurur, aptallar bunu yayar ve aptallar buna inanır" ifadelerini kullandı.

Etiketler sırbistan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin