Sinan Oğan da mı adaylıktan çekiliyor? Oğan açıklama yaptı!

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından, Sinan Oğan için de benzer bir durumun olabileceği kulislerde iddia edildi. Sinan Oğan, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Oğan da mı adaylıktan çekiliyor? Oğan açıklama yaptı!

Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilme kararını Sözcü TV’de yorumlayan gazeteci
İsmail Saymaz, çarpıcı bir açıklamada bulundu. Saymaz, ATA İttifakı’nın
Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın da Cumhurbaşkanlığı adaylığından
çekilebileceğini ifade etti. Saymaz yaptığı açıklamada, "Bana gelen bilgiler arasında Sinan Oğan’ın da adaylıktan çekileceği bilgisi de var. Söylentisi var fakat Ümit Özdağ doğrulamıyor" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Cansu Şimşek de dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Şimşek, Oğan'ın yarın gerçekleşecek Antalya buluşmasının iptal olduğunu iddia etti. 

Sinan Oğan da mı adaylıktan çekiliyor? Oğan açıklama yaptı!

Bununla beraber HaberTürk programında konuşan CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül de Sinan Oğan hakkında "Uzun bir süre Cumartesi akşamına kadar içimden gelen önsezi Sinan Oğan'ın civanmertlik yapacağı kanaatindeyim." sözleriyle adaylıktan çekilme ihtimalini vurguladı. Sarıgül'ün söz konusu açıklamaları şöyle:

"SAYIN OĞAN İLE BEN İYİ BİR ATATÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ"

"Bu seçim son derece önemli. Türkiye'nin bir an önce normalleşmesi ve sakinleşmesi lazım. Bu işlemeyen sistemden Türkiye'den kurtulması lazım. Ben özellikle son 5-6 ay içerisinde sayın Sinan Oğan'la çok görüşmelerim oldu. Kendisini akademisyen ve devlet adamı olarak çok takdir ederim. Uzun bir süre Cumartesi akşamına kadar içimden gelen önsezi Sinan Oğan'ın civanmertlik yapacağı kanaatindeyim. İkinci tura oy verecek insanların birinci turda vermesi lazım. Hiçbir duyum almadım, Sinan Bey'le konuşmalarımız esnasında ikimizin de çok iyi bir Atatürk milliyetçisi olarak gördüm. Bu tamamen benim kanaatim. Benim önsezim bir şey bekliyorum."

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın da adaylıktan çekileceği iddiaları gündeme geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir." açıklamasını yaptı.
 
Özdağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Zafer Partisi ve Sinan Oğan Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleleri yakın." ifadesini kullandı. 

 SİNAN OĞAN'DAN AÇIKLAMA: DAHA YENİ BAŞLADIK

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, yarınki Antalya programını iptal etti.  Oğan'ın bu akşam İstanbul'da bir TV programına katılacağı, yarın ise Ankara'da seçime yönelik çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi. Sinan Oğan, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda da "Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul'dayım. Yarın Ankara'da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara'da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin