Sina Koloğlu'nun yeni teklisi 'Mevhibe' çıktı

Bulutsuzluk Özlemi grubunun kurucularından Sina Koloğlu'nun yeni teklisi, 27 Nisan'da tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Sina Koloğlu'nun yeni teklisi 'Mevhibe' çıktı

'Soundtrack' konseptinde düzenlenen 'Mevhibe', eşine ithaf edilmiş bir enstrümantal parça. Caz motiflerinin modern bir sound eşliğinde sunulduğu parçanın çıkış tarihi de özel; eşinin doğum günü olan 27 Nisan.

Bulutsuzluk Özlemi grubu yanı sıra, 'enstrümantal' çalışmalarını sürdüren Koloğlu'nun iki yıl önce çıkan 'Geceden Sabaha' albümü de bulunuyor.

Mevhibe' isimli teklinin 'Aranje/ Prodüksiyon/Enstrüman Çalımları' tarafında Rasih Öztürk var. Öztürk İzmir doğumlu bir müzisyen.  ABD'de McNally Smith College of Music okulunda değişik disiplinlerde eğitim aldı.

Son olarak, Berklee College of Music'te Arif Mardin bursu ile yeni müziklere yolculuk yapacak. Şarkının mix /mastering'ni Yiğit Yeşildağ yaptı. Yeşildağ, 9 Eylül Müzik Teknolojileri bölümünü bitirdi. 8 yıldır Hollanda' da ses mühendisi olarak önemli işlere imza atıyor. Teklinin kapak fotoğrafı tasarımı Kadirhan Tosun'a ait.

Sina Koloğlu'nun yeni teklisi 'Mevhibe' çıktı

Etiketler sina koloğlu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin