Silahlı saldırıya uğrayan şarkıcı yardım istedi

Şarkıcı Bulut Duman, Kadıköy'de silahlı saldırıya uğradı. Tehdit edildiğini ileri süren Bulut Duman, sosyal medyadan bir video paylaşarak yardım çağrısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Silahlı saldırıya uğrayan şarkıcı yardım istedi

Şarkıcı Bulut Duman, Kadıköy'de silahlı saldırıya uğradı.

Bacaklarından vurulan Bulut Duman, hastaneden bir video paylaşarak isyanını dile getirdi.

Para için hakkında iftiaralar atıldığını iddia ederek yardım isteyen Bulut Duman "İğrenç bir çete tarafından 2 yıl önce aleyhimde gerçek dışı haberler yapıldı" dedi.

Bulut Duman bir video paylaşarak bu açıklamayı yaptı:

"Lütfen bu videoyu paylaşarak yaşadığım mağduriyete destek olun.

İğrenç bir çete tarafından 2 yıl önce aleyhimde gerçek dışı haberler yapıldı. 40 soruşturma dosyasında şikayetçi tarafım.

Avrupa insan hakları mahkemesine gittim! Her defasında adalete sığındım. Mağdur diye gazetelerin yazdığı isimlerin benim açtığım davalarda aldığı cezalar var!

1 hafta önce hukuk mahkemesi kazandım. Ne tesadüf ki davayı kazanır kazanmaz alo 183 ihbar hattına isimsiz bir şekilde 18 aylık bebeğimin parayla istismar edilmesini sağladığımı söylemişler. Baktılar kimseyi inandıramadılar bu kez de silahlı saldırıya kalkıştılar!

300.000TL için! Bir babaya, bana, aileme yaşattıkları sadece para için! Yıllardır tehdide uğruyorum. Hakkımda asılsız haberler yapılıyor. Ne olur sesimi duyurmama yardım edin ve artık bu yaşadığım korkunçluklar son bulsun! Ne olur bu videoyu paylaşarak bana bu korkunç şeyleri yaşatanları cezalandırmalarına yardım edin ne olur."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BULUT DUMAN (@bulutduman)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin