Ses yarışmasıyla tanınan Mutlu Kaya isyan etti: Kendimi yakarım

5 yıl önce bir ses yarışmasıyla ünlenen ve erkek arkadaşı tarafından başından vurularak ölümden dönene Mutlu Kaya, o düzenlemeye 'kendimi yakarım' diyerek tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Ses yarışmasıyla tanınan Mutlu Kaya isyan etti: Kendimi yakarım

5 yıl önce Diyarbakır'da eski erkek arkadaşı tarafından başından vurularak ölümden dönen Mutlu Kaya Meclis Genel Kurulu'nda görüşmeleri devam eden infaz düzenlemesi teklifine isyan etti. Kaya, "Adalet yerini bulsun yoksa ben nefes alamam. Günü geldiğinde adalet yerini bulmazsa Meclis önünde kendimi yakarım. Lütfen sesimi duyun bu sefer adalet yerini bulsun" diye konuştu.

Cumhuriyet'in haberine göre 5 yıl önce Diyarbakır'da eski erkek arkadaşı tarafından başınan vurularak ölümden dönen Mutlu Kaya Meclis Genel Kurulu'nda görüşmeleri devam eden infaz düzenlemesi teklifine isyan etti.

Kaya, "Onun sadece 4 yılı kaldı ama ben hala aynıyım. Yürüyemiyorum, lavobaya gidemiyorum, saçlarımı tarayamıyorum. Ciğerim çok yanıyor. Bundan 3 gün bana bir kağıt geldi. Kağıtta Veysi Ercan'ın açık cezaevine çıkması isteniyordu. Ben kesinlikle istemiyorum. O insan çıkarsa başka kızlara da bunu yapar. İlla ki adalet yerini bulsun diye sizin de mi ciğeriniz yansın istiyorsunuz?" dedi.

Kaya ayrıca, "Adalet yerini bulsun yoksa ben nefes alamam. Günü geldiğinde adalet yerini bulmazsa Meclis önünde kendimi yakarım. Lütfen sesimi duyun bu sefer adalet yerini bulsun" diye konuştu.

Mutlu Kaya, ses yarışmasında tanınmıştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin