Servis minibüsü önce bariyere vurdu sonra takla attı. Minibüste yolcu bulunmaması büyük bir faciayı önledi

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir servis minibüsü önce köprünün bariyerlerine çarptı. Daha sonra takla atan servis minibüsünde sürücü yaralandı. Minibüste yolcu bulunmaması ise büyük bir faciayı önledi.

Google Haberlere Abone ol
Servis minibüsü önce bariyere vurdu sonra takla attı. Minibüste yolcu bulunmaması büyük bir faciayı önledi

BURSA’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü köprünün bariyerlerine çarparak takla attı. Kazada sürücü Burhan Yıldırım (25) yaralanırken servis minibüsünde yolcu bulunmaması olası bir faciayı önledi. Kazanın ardından olay yerine gelen sürücünün yakınları, Yıldırım'ın öldüğünü sanarak gözyaşı döktü.

Kaza, saat 01.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi’nde meydana geldi. Ankara Yolu Caddesi’nde kent merkezine ilerleyen Burhan Yıldırım idaresindeki 16 S 4643 plakalı servis minibüsü, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulmaya başladı. Metrelerce savrularak yaklaşık 10 metre yükseklikteki Hacivat Deresi’ne yönelen servis minibüsü, köprüdeki bariyerlere çarparak takla attı.

Servis minibüsü önce bariyere vurdu sonra takla attı. Minibüste yolcu bulunmaması büyük bir faciayı önledi - Resim : 2

YOLCU OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Kazada sürücü Burhan Yıldırım yaralanırken, servis minibüsünde yolcu bulunmaması olası faciayı önledi. Kazayı gören vatandaşlar yaralı sürücünün yardımına koşarken, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri ve vatandaşların çabalarıyla araçtan çıkartılan yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri olası başka bir kaza ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bu sırada Ankara Yolu Caddesi’nin trafiği tek şeritten kontrollü şekilde sağlandı.

ÖLDÜĞÜNÜ SANIP GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Kazanın ardından olay yerine gelen sürücünün yakınları, Yıldırım’ın öldüğünü sanarak gözyaşı döktü. Ekipler ve çevredekiler, yaralıların durumunun iyi olduğunu söyleyerek ağlayanları sakinleştirdi.

Tedavi altına alınan Burhan Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazada servis minibüsünün sağ ön tekerleğinin koptuğu görüldü. Takla atan aracın çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin