Sergen Yalçın inadını kırdı, Süper Lig'e geri döndü. İlk görüşmede düşünmeden evet dedi

Adı A Milli Futbol Takımı ile uzun süre anılan Sergen Yalçın yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Sergen Yalçın, Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor ile görüşme gerçekleştirdi ve Karadeniz ekibinin başına geçmeyi kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın inadını kırdı, Süper Lig'e geri döndü. İlk görüşmede düşünmeden evet dedi

Uzun süredir takım çalıştırmayan ve adı A Milli Takım teknik direktörlüğü için sık sık geçen Sergen Yalçın yıllar sonra yeniden Süper Lig'e dönüyor.

2021 yılında Beşiktaş'taki görevinden ayrılan ve o tarihten bu yana takım çalıştırmayan Sergen Yalçın, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor ile görüştü.

Sergen Yalçın, Karadeniz ekibinin kadro kalitesini çok beğendiğini ve bu kadronun kendisini heyecanlandırdığını söyleyerek Samsunspor'un başına geçmeyi kabul etti. Resmi anlaşmanın kısa süre içinde açıklanması beklenirken, Sergen Yalçın'ın dönüş haberi tüm futbolseverleri heyecanlandırdı.

BAKU İLE İKİ KEZ GÖRÜŞTÜ ANCAK SONUÇ ALAMADI

Neftçi Bakü ile iki kez görüşen Sergen Yalçın, Azerbaycan ekibiyle maaş konusunda fikir birliğine varamadığı için anlaşma resmiyete dökülmemişti.

Sergen Yalçın'ın yardımcısı olan Murat Şahin, Neftçi Bakü ile o dönemde gerçekleşen görüşmenin ardından uçakta yaptığı paylaşımda, ''Neftçi Bakü Kulübü ve Socar firması başkanı Rövşen Necef'e bize gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz'' ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin