Selfie çubuğunu tahtından edecek icat!

Selfie Çubuğu almadıysanız sakin olun ve bekleyin çünkü selfie olayını bambaşka bir boyuta taşıyacak bir icat geliyor!

Google Haberlere Abone ol
Selfie çubuğunu tahtından edecek icat!

Artık hemen her köşe başından işportacıların sesleri tek bir kelime üstünde yoğunlaşmış durumda: "Selfie" çubuk diyen var, sopa diyen var baston bile diyeni duyduk. Ancak henüz Selfie Çubuğu almadıysanız sakin olun ve bekleyin çünkü selfie olayını bambaşka bir boyuta taşıyacak bir icat geliyor!



Akıllı telefonlar çıkınca eski emektar telefonlarımızı nasıl tarihin karanlıklarına gömdüysek, selfie çubuklarının da çok yakında aynı kaderi paylaşması kaçınılmaz. Şimdilerde çok moda olsa da, selfie çubukları kimine göre kaba, kimine göre yetersiz. Bu konuya eğilen Sergei Lupashin adlı bir girişimci yeni bir fikirle ortaya çıktı.



Uçurtma, drone, selfie. Bu üç fikri alın bir kaba koyun, iyice karıştırın ortaya çıkan şey; Fotokite oluyor. Nedir Fotokite? Selfie çekmek isteyenlerin özgürlük alanını neredeyse sınırsız bir noktaya taşıma amacı güden bir meret desek yeridir. Hem Go-Pro hem de akıllı telefonlar için iki farklı modelde üretilen Fotokite ürünü, selfie çubuğunu tarihe gömecek bir yenilik gibi duruyor.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin