Sel felaketinin vurduğu Şanlıurfa'da sağanak korkuttu. Deprem bölgesinde sağanak hayatı felç etti. Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da cadde ve sokaklar suyla doldu

Deprem bölgesini etkisi altına alan sağanak yağış hayatı felç etti. Kahramanmaraş depreminin ardından sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa ve Adıyaman'da sağanak yağış korkuttu. Şanlıurda, Adıyaman, Malatya ve Elazığ başta olmak üzere birçok kenti etkisi altına alan yağışlar nedeniyle çadırlarda kalan depremzedeler de zor anlar yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Sel felaketinin vurduğu Şanlıurfa'da sağanak korkuttu. Deprem bölgesinde sağanak hayatı felç etti. Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da cadde ve sokaklar suyla doldu

Deprem bölgesini etkisi altına alan sağanak yağış hayatı felç etti. Kahramanmaraş depreminin ardından sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa ve Adıyaman'da sağanak yağış korkuttu.

Sel felaketinin vurduğu Şanlıurfa'da sağanak korkuttu. Deprem bölgesinde sağanak hayatı felç etti. Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da cadde ve sokaklar suyla doldu

Şanlıurfa'da akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak; Halfeti, Bozova, Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 3 otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da 14- 15 Mart tarihinde 17 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin ardından kentte akşam saatlerinde etkili olan sağanak, günlük yaşamı olumsuz etkiledi, bazı cadde ve sokaklar suyla doldu. Halfeti, Bozova, Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Ekili tarlaların da su altında kaldığı ilçelerde vatandaşlar, ilgili kurumların yeterli çalışma yapmadığını ifade etti. Yaşanan yağışlarda kayganlaşan yolda 3 otomobilin kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı. Şanlıurfa kent merkezinde ise aralıklarla devam eden yağış herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı.

Sel felaketinin vurduğu Şanlıurfa'da sağanak korkuttu. Deprem bölgesinde sağanak hayatı felç etti. Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da cadde ve sokaklar suyla doldu - Resim : 2

Adıyaman'da da kent merkezinde, sabah saatlerinden itibaren aralıklarla sağanak yağış etkili oldu.

Sağanak nedeniyle ana arterlerde su birikintileri oluştu. Araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Eğriçay Köprüsü Alt Geçidi, taşkın riskine karşı, bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremler nedeniyle yıkılan binaların enkaz kaldırma çalışmaları, sağanak nedeniyle zaman zaman kesintiye uğradı.

Kentte sağanak, aralıklarla devam ediyor.

MALATYA'DA DEPREMZEDELER SAĞANAKTAN ETKİLENDİ

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketinde büyük hasar alan ilerden biri olan Malatya’da dünden beri aralıksız yağan yağmur hayatı olumsuz etkiliyor. Özellikle çadırlarda kalan depremzedeler için de sıkıntıların ortaya çıktığı sağanak sonrası bazı sokak ve caddeler adeta göle döndü.

Battalgazi ilçesine bağlı Salköprü Mahallesi Araposman Kavşağı mevkiinde aşırı yağmur sonrası drenaj kanalları yetersiz kalınca sokak sular altında kaldı. Araç sürücüleri caddeden geçerken zorluk yaşarken, birçok bölgede de benzer manzaralar yaşandı.

Sel felaketinin vurduğu Şanlıurfa'da sağanak korkuttu. Deprem bölgesinde sağanak hayatı felç etti. Şanlıurfa, Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da cadde ve sokaklar suyla doldu - Resim : 3

Elazığ'ın Maden ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle ise su baskınları meydana geldi. Yoğun yağışın etkisiyle cadde ve sokaklarda oluşan su birikintilerinden dolayı sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.

 

Kaynak: AA-DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin