Seks yapmak için en ideal saat belli oldu: Uzmanlar açıkladı. Bu saatte yapılan seks asla unutulmuyor

Seks yapmak için en iyi saat ortaya çıktı. Bu saat diliminde gerçekleştirilen seks asla unutulmuyor. İşte uzmanlara göre en ideal seks saati...

Google Haberlere Abone ol
Seks yapmak için en ideal saat belli oldu: Uzmanlar açıkladı. Bu saatte yapılan seks asla unutulmuyor

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan güvenlerini ve bağlılıklarını güçlendirmeye yardımcı olan aynı zamanda hem kendilerini hem de partnerlerini tanıma noktasında son derece önemli hususlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı ve kaliteli bir şekilde ilerleyebilmesi için partnerinizle büyük bir uyum içerisinde olmanız son derece önemlidir.

Uyum, cinsel ilişkideki sürecin hem çok daha keyifli ilerlemesini sağlarken hem de kişilerin bağlılıklarını güçlendirmektedir. Cinsel ilişkinin çok daha keyifli ilerlemesini sağlayan unsurlardan bir tanesi daha ortaya çıktı.

Konuya bilim insanları açıklık getirdi. İşte cinsel ilişkinin çok daha keyifli ilerlemesine yardımcı olan o etmen...

 

Cinsel ilişkiniz çok daha keyifli geçecek

Cinsel ilişkinin çok daha keyifli ilerlemesini sağlayabilmek için uzmanların önerisi sabah yapılan seks yönünde oldu.

İngiltere'de yapılan araştırmaya göre sabah saatlerinde yapılan seksin kişilerde çok daha olumlu etkileri olduğu yönünde olurken, 7:30 civarında yapılan sekste kişilerin süreçten çok daha keyif aldıkları ortaya çıktı.

Yapılan araştırmaya göre seks yapmak endorfin salgılanmasına yardımcı olması dolayısıyla güne çok daha mutlu ve pozitif başlamanıza yardımcı olmaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin