G noktasına direkt etki eden pozisyon bulundu: Bu pozisyonla unutamayacağınız seksi yaşayacaksınız

G noktasına direkt etki eden o pozisyon bulundu. Bu pozisyon sayesinde cinsel ilişkiniz çok daha şehvetli ilerleyecek. İşte cinsel ilişkinin nirvanada geçmesini sağlayacak o etkili yöntem...

Google Haberlere Abone ol
G noktasına direkt etki eden pozisyon bulundu: Bu pozisyonla unutamayacağınız seksi yaşayacaksınız

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan iletişiminin güçlenmesine yardımcı olan aynı zamanda birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli bir etmendir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı ve kaliteli ilerleyebilmesi için kişilerin birbirlerine her zaman açık olacak şekilde konuşması ve isteklerini, sınırlarını dile getirmesi önemlidir.

Cinsel ilişkide her iki tarafın istek ve ihtiyaçlarının karşılanması, cinsel ilişkideki hazzın doruklara çıkmasını sağlarken G noktasına direkt olarak etki eden pozisyon belli oldu.

Bu pozisyon sayesinde partnerinizle birlikte unutulmayacak anlar yaşamanız mümkün!

Bu pozisyon seksi alevlendiriyor

Cinsel ilişki esnasında çok daha fazla zevk alabilmek için G noktasını kesinlikle hafife almamanız gerekir. 

G noktasını uyararak cinsel ilişkinizi partnerinizle birlikte daha can alıcı bir duruma getirebilmek için bu pozisyonları deneyebilirsiniz;

G noktasının en revaçta olmasını sağlayan pozisyon şüphesiz kovboy pozisyonudur. Kovboy pozisyonu için ilk olarak eşinizin sırt üstü olacak şekilde uzanmasını isteyin.

Bu konum kendinizi çok daha özgür ve güçlü hissetmenizi partnerinizin ise daha da çılgına dönmesini sağlayacaktır.

Sırt üstü uzanan eşinizin üzerine bu kez siz oturun. Uyum ve ritim sayesinde unutulmayacak anların en büyük başlangıcı ve sonunu bu pozisyonda yaşayabilirsiniz. 

G noktasının direkt olarak etkilenmesini sağlayan kovboy pozisyonunda farklı hız ve açıları denemekten de korkmayın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin