Seks hayatınız şahlanacak: Bu 4 teknik cinsel ilişkinizi zirveye çıkaracak

Cinsel ilişkinin çok daha tatminkar ve zevkli ilerleyebilmesi için bu 4 tekniğe dikkat edin. İşte cinsel ilişkiyi şahlandıracak o teknikler...

Google Haberlere Abone ol
Seks hayatınız şahlanacak: Bu 4 teknik cinsel ilişkinizi zirveye çıkaracak

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan ve birbirlerine olan güvenin çok daha sıkı bir şekilde kurulmasını sağlayan önemli etmenlerden bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli bir şekilde ilerleyebilmesi için kişilerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşması gerekmektedir.

Kişiler birbirlerine istedikleri ya da istemedikleri her konuyu açık bir şekilde söylemesi sürecin her iki taraf tarafından çok daha memnun edici geçmesini sağlayacaktır.

Tüm bu süreçlerin aşılmasından sonra bu baştan çıkarıcı teknikleri partnerinizde uygulamayı ihmal etmeyin...

 

Partnerinizi baştan çıkarın

Kadınların pek çoğu ikili oyunlardan fazlasıyla hoşlanmaktadır. Esas kısma geçmeden evvel yükselmenizi sağlayacak birkaç cümle sürecin çok daha keyifli geçmesini sağlayacaktır.

Seks hakkında daha fazla konuşun

Seks hakkında daha fazla konuşmanız birbirinizin ilgi alanına yönelik davranmanızı kolaylaştıracağı için çok daha uyumlu bir seks hayatında olmanızı sağlayacaktır.

Bir diğer konuda orgazm odaklanmadan anın tadını çıkarmaktan geçmektedir. Sonuca odaklanmak andan kopmanıza neden olurken, duygularınızın bastırılmasını tetikleyecektir. Anda kalın ve dilediğiniz gibi davranın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin