Sedat Peker, Süleyman Soylu'yu hedef aldı: 1 Ekim'de hediyem var

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker Twitter hesabından paylaşım yaptı. Peker paylaşımında İçişleri Bakanı Süleymen Soylu'yu hedef aldı. Peker, Meclisin açılış tarihi 1 Ekim'de Bakan Soylu'ya hediyesi olduğunu yazdı. Peker, Kahramanmaraş'taki Kur'an kursunda gerçekleşen cinsel istismar skandalı ile ilgili de tweetler attı.

Google Haberlere Abone ol
Sedat Peker, Süleyman Soylu'yu hedef aldı: 1 Ekim'de hediyem var

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in hedefinde yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vardı. Peker, Meclisin açılış tarihi olan 1 Ekim'de Soylu'ya sürprizi olduğunu yazdı.

Peker, "Benim en sevdiğim hastam süslü sülüman, son günlerdeki tavırların doktorun olarak beni çok mutlu etti. Bu yüzden 1 Ekim meclis açılışında sana çok güzel bir hediye hazırladım. Şimdi huzur içinde tatilini yap.

PSİKİYATRİST PROF. DR. SEDAT PEKER" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Sedat Peker, Süleyman Soylu'yu hedef aldı: 1 Ekim'de hediyem var

KAHRAMANMARAŞ'TAKİ CİNSEL İSTİSMAR SKANDALI

Türkiye, Kahramanmaraş bulunan Kur'an kursundaki tecavüz skandalı ile sarsıldı. Olay, 11 yaşındaki B.T.’nin 15 Şubat 2020’de babasını arayarak, yatılı kaldığı kurstaki hocası Ruhullah Çelik’in kendisine uzun süredir cinsel istismarda bulunduğunu anlatması ile ortaya çıktı.

 Çelik'in diğer çocuklara da istismarda bulunduğu belirtildi. Peker konu ile ilgili Twitter hesabından değerlendirmelerde bulundu. Peker, "Kahramanmaraş’ın Arınç Kuran kursunda temizlik görevlisiyken hoca olarak atanan alçak, 11 yaşındaki erkek talebelere uzun süredir tecavüz ederken bu iğrençlikleri engellemeyle görevli olanlar halen daha Deizm ve Ateizm hortladı diye yaygara yapıyorlar" dedi. Peker, dini inancını kaybeden gençlerin günahının dini yetkililerin boynuna olduğunu söyledi.

Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarının üye olduğu Mil Diyanet-Sen, "Ülkemiz diktatörlükle yönetilseydi, o diktatör senin gibi terbiye yoksunu gazetecinin dilini keserdi" diyerek Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’i hedef almıştı. Sendika, Yılmaz Özdil gibilerin cenazesinin camilere sokulmaması çağrısı yapmıştı.


Bu olayı hatırlatan Peker, "Yılmaz Özdil camilere sokulmasın diye yaygara yapacağınıza siz öncelikle Yüce ALLAH’ın kutsal dinini öğrenmek için Kuran kurslarına giden çocukları bu sapık sözde hocalardan koruyun." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

Sedat Peker, Süleyman Soylu'yu hedef aldı: 1 Ekim'de hediyem var - Resim : 4

 

"HALA SES YOK"

Peker akşam saatlerinde de Twitter'dan paylaşımlarını sürdürdü. Mersin Limanı'nda yapıldığı iddia edilen kokain kaçakçılığına ilişkin üstü kapalı göndermelerde bulundu.

Peker'in son paylaşımları şöyle oldu:

1- doncu süleymanın Habertürk programına katılıp Kolombiya’dan İzmir limanına gelirken yakalanan 4 ton 900 kilogram kokainin yakalanmasıyla ilgili Covid’den dolayı uçuşlar kapalıydı, bu yüzden polis yollayamadık demesinin üzerinden tam 15 hafta geçti. Hala ses yok.

2- Mersin Limanında ve körfezdeki limanlarda tonlarca kokain yakalandı. Bu kokainler kimin? Yine ses yok. 10 gram uyuşturucu yakalayıp, 7-8 kişiyi tutuklatıp kahramanlık yapan süslü sülü; kesin cezaevine gireceksin. 1 Ekimi bekle.

"KESİN YÜCE DİVANLIKSIN"

3- Sezgin Baran Korkmaz İçişleri Bakanlığına senin yanına gelmeden önce Mübariz’in eski oteli Edition’da mehmet ağar ve senin kirli işlerini halleden İstanbul istihbarattan sorumlu müdür yardımcısı ömer faruk ataşla buluşup neler konuştular? (kesin yüce divanlıksın)

"ÇOK İLGİSİ VAR"

4-Eski il emniyet müdürü Mustafa Çalışkan Bey ömer faruk ataşı il dışına yollamıştı. Mustafa Bey İstanbul’dan tayin olunca ömer faruk ataşı hemen neden İstanbul’a geri getirdin? Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışına çıkışında ömer faruk ataşın çok ilgisi var (1 Ekimi bekle).

İşte o paylaşımlar:

 Sedat Peker, Süleyman Soylu'yu hedef aldı: 1 Ekim'de hediyem var - Resim : 5

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin