Seçil Erzan'ın adının geçtiği fon vurgununda ses kayıtlarına tv100 ulaştı: Fatih Terim benim lafımdan çıkmaz

Ünlü futbolcular ve iş insanlarının da yer aldığı çok sayıda kişiyi dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan'ın fon vurgununda yeni detaylar ortaya çıktı. tv100 mağazada tanıştığı Erzan'a milyonlarca lira para kaptıran iş insanı Zehra Nur Karaca’nın ikinci ses kaydına ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Seçil Erzan'ın adının geçtiği fon vurgununda ses kayıtlarına tv100 ulaştı: Fatih Terim benim lafımdan çıkmaz
TV100

Tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu’nun özel haberine göre Seçil Erzan’ın fon vurgunuyla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Tv100 mağazada tanıştığı Erzan tarafından 6 milyon lira dolandırılan iş kadını Zehra Nur Karaca’nın ikinci ses kaydına ulaştı.

Karaca, bankanın görevlileriyle yaptığı görüşmede, Erzan’ın Fatih Terim ve futbolcularla ilişkisinden özel hayatına dek birçok detayı aktardı.

Ses kaydında Erzan'ın futbolcularla arasının çok iyi olmasının insana güven verdiği ve Seçil Erzan'ın sürekli Fatih Terim için "Hoca benim sözümden çıkmaz" demesi vurgulandı.

 tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu’nun özel haberi…

İşte o ses kaydı:

SEÇİL ERZAN KİMDİR?

 

Seçil Erzan, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Eğitimini Çorlu Lisesi'nde tamamlayan Erzan, üniversite eğitimini ise Kocaeli'de gerçekleştirdi.

Çorlu’da bir bankada 10 yıl şube müdürü olarak çalıştıktan sonra İstanbul'da şube müdürlüğüne atandı.

2013'te çalıştığı banka ve Galatasaray arasında sponsorluk anlaşması imzalandığı için görevi sırasında dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yaptı.

Şube müdürü olarak yaklaşık 11 yılda çok sayıda futbolcu, iş insanı ve yakınlarına bir "Fon" vaadiyle yüksek para getirisi tavsiyesinde bulundu.

SEÇİL ERZAN TUTUKLANDI MI?

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu birçok kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen eski bankacı Seçil Erzan tutuklu bulunuyor.

 

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin