SASA hissesi patronun istediği fiyata geldi! Borsa İstanbul'da kan kaybı sürüyor. SASA Polyester hissesi 90 liraya kadar düştü. SASA hisse fiyatı ne kadar?

14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesindeki Borsa İstanbul'daki kan kaybı sürüyor. Geçen hafta 4500'ün altını gören endeks 4500'de tutunmaya çalışırken borsanın en parlak hisselerinden olan SASA'daki düşüş de sürüyor. SASA'nın patronu İbrahim Erdemoğlu 6 ay önce hisse senedi fiyatının çok yüksek olduğunu söylemişti ve olması gereken rakamı açıklamıştı. hisse şimdi o fiyata kadar geriledi.

Google Haberlere Abone ol
SASA hissesi patronun istediği fiyata geldi! Borsa İstanbul'da kan kaybı sürüyor. SASA Polyester hissesi 90 liraya kadar düştü. SASA hisse fiyatı ne kadar?

SASA Polyester ile ilgili 6 ay önce böyle bir haber yapılmıştı.

Haberde "Borsa İstanbul’da son dönemde yaşanan ralliye ve kâr realizasyonu amaçlı düşüşlere öncülük eden şirketlerden biri, Erdemoğlu Holding bünyesindeki SASA Polyester oldu. Bu durum, şirket hisselerine ilişkin çeşitli spekülasyonları beraberinde getirdi." ifadeleri kullanılmış ve EKONOMİ gazetesi yazarları, konuya ilişkin merak edilen konuları, doğrudan hem şirketin hem de holdingin yönetim kurulu başkanlığını yürüten İbrahim Erdemoğlu’na  yöneltmişti.

Erdemoğlu özetle; "SASA’nın borsada şu anda geldiği piyasa değeri beni rahatsız ediyor. Hissenin fiyatı 60 liradan 180 liraya neden yükseldi, bilmiyorum. Yeni yatırım açıklamamız olmadı, hisse fiyatlarımızı yukarı çıkaracak bir açıklama da yapmadık. Hissenin fiyatı 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye Borsa İstanbul’da satış yaptık. O satıştan beri herkese, “Sasa hissesi çok yüksek, alınmaz” diyorum. Başka şirketler hakkında yorum yapamam. Ancak Borsa İstanbul’da yaşanan bu havadan küçük yatırımcıların zarar görmesine üzülürüm." demişti.

Bu açıklamanın yapıldığı tarih 30 Kasım 2022...

 

SASA hissesi patronun istediği fiyata geldi!

SASA patronu İbrahim Erdemoğlu 189 lira olan hisse senedi için fiyatı 80 lira demişti. Hisse bugün itibariyle 89 lirayı gördü. 

Bir dönemin gözde hisselerinden SASA‘da düşüş sürüyor. Hisse senedinin fiyatı şirketin ana hissedarı İbrahim Erdemoğlu‘nun söylediği rakama geldi. Erdemoğlu SASA’nın fiyatının çok yüksek olduğunu olması gereken fiyatın ise 80 TL civarında olması gerektiğini açıklamıştı.

Erdemoğlu’nun 30 Kasım’da yaptığı bu açıklamadan yaklaşık 6 ay sonra hisse senedi bugün 89 TL’yi gördü. Erdemoğlu açıklamayı yaptığında hisse fiyatı 189 TL civarındaydı.

Etiketler sasa hisse borsa
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin