Şarkıcının avukatından yeni iddialar! 'Hala tehdit alıyor'

Petek Dinçöz’ün avukatı şarkıcının halen daha tehdit aldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcının avukatından yeni iddialar! 'Hala tehdit alıyor'

Petek Dinçöz geçtiğimiz hafta katıldığı 'Söylemezsem Olmaz' programında Can Tanrıyar hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Can Tanrıyar ise Petek Dinçöz için "Acilen tedavi görmeli" demişti. Petek Dinçöz'ün avukatı Seda Yaman Beyaz Tv'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla katıldı ve Petek Dinçöz’ün halen daha tehdit aldığını açıkladı.



Petek Dinçöz'ün avukatı Seda Yaman'ın açıklamaları şöyle:



"'ÇOK CİDDİ SUÇLAR MEVCUT'



Petek Hanım sessizliğe bürünmüş değil; yetkili merciler dışında bir yerde konuşmayı uygun bulmuyor. Kendisi mağduriyetini gidermek adına haklı mücadelesine başlamış bulunuyor. Basına yansıyanlar dışında çok ciddi suç unsuru barındıran eylemler söz konusu. Türk Ceza Kanunu'nda ağır yaptırımları olan, çok ciddi suçlar mevcut. Suçlarınsa ne olduğunu dillendirmek istemiyorum çünkü konuyla ilgili gizlilik kararı alınması gündemde.



'PETEK DİNÇÖZ HAKKINDA AÇILMIŞ BİR DAVA YOK'



Petek Dinçöz bu sürece daha yeni başlıyor. Bu süreci kendisi çok yakından takip ediyor. Bu, çok ciddi bir süreç. Petek Dinçöz için bundan önce açılmış bir dava yok. Yalnızca hakkında verilen bir yetkisizlik kararı var. Aksine annesiyle ilgili bir davada Can Bey için bir mahkumiyet söz konusu.



Can Tanrıyar'ın aldırdığı tedbir kararıysa basit bir tedbirden fazla bir şey değil. Petek Hanım ile ilgili sistemde görünen bir şikayet dahi yok. Petek Dinçöz hakkında açılmış bir dava yok.



'TEHDİTLER GELMEYE DEVAM EDİYOR'



Petek Dinçöz evine girip çıkarken dahi tedirgin durumda. Halen daha tehditler gelmeye devam ediyor."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin