Şarkıcı Onur Şener cinayetinde flaş gelişme! Şarkıcı Onur Şener'i öldürenlere mahkemeden tutuklama kararı. Onur'un cenaze töreni gerçekleşti

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında üç kişi, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle bir müzisyeni öldürdü. Talihsiz müzisyen Onur Şener'i kırdıkları şişelerle ağır yaralayıp kaçan üç kişi, yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltındaki zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Onur Şener cinayetinde flaş gelişme! Şarkıcı Onur Şener'i öldürenlere mahkemeden tutuklama kararı. Onur'un cenaze töreni gerçekleşti

Ankara'da uğradığı saldırıda boynundan ağır yaralanan müzisyen Onur Şener, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekanda meydana gelen olayda, mekanda bulunan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi, müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Şener ise şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine 3 kişi, mekan kapanışı kırdıkları cam şişeleriyle müzisyen Şener'e saldırdı. Boynundan ağır yaralanan Şener, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde flaş gelişme! Şarkıcı Onur Şener'i öldürenlere mahkemeden tutuklama kararı. Onur'un cenaze töreni gerçekleşti

O SES TÜRKİYE YARIŞMASINA KATILMIŞTI

Olayla ilgili üç kişi gözaltına alınırken müzisyen Şener tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Onur Şener, 2013 senesinde katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında söylediği ‘Show Must Go On’ şarkısıyla jürinin büyük beğenisini toplamıştı.  'Sel Suyu' adlı bir de albümü bulunan şarkıcının ölümü sevenlerini yasa boğdu. 

Haluk Levent de ölüm haberinin ardından Onur Şener'in görüntülerini paylaşarak üzüntüsünü aktardı. Levent paylaşımında, "İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz..." dedi. 

KATİLLER KİM ÇIKTI

Haluk Levent daha sonraki paylaşımlarında, “Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar” dedi. 

Şüphelilerin isimlerini de açıklayan Levent, “ALİ G. çalışma bakanlığı bürokrat İLKER K. çalışma bakanlığı müfettiş Semih S. TAİ’de mühendis” ifadelerini kullandı. 

Talihsiz müzisyen Onur Şener'i kırdıkları şişelerle ağır yaralayıp kaçan üç kişi, yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltındaki zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden, A.G, S.S. ve İ.K. "kasten öldürme" suçundan tutuklanırken J.E. ile G.G. "haftada bir kollukta imza atma" ve "yurt dışına çıkış yasağı" adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İLK İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener'i İlker K.'nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener'i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti.

CİNAYETİN SEBEBİ BAŞKA BİR KONU OLABİLİR

Şener’in arkadaşı Batuhan Eskicioğlu, “O gece buraya yemek yemeye gelmiştik. Tam da olayın başlangıç anlarıydı. Önce dışarıya bir grup çıktı. Sonra da tartışmalar yaşanmaya başladı. Cam kırılma sesi duyduk. Onur yere düştü o an. Kanı durdurmaya çalıştılar. Şah damarı kesilmiş. Polis geldi, birkaç kişiyi gözaltına altına aldılar. Durumu ağırdı, kanlar içerisindeydi. Kafasında cam kırıkları vardı ve kan akıyordu sürekli. Müdahale ettiler ama o saatten sonra yapacak bir şey yok. İyi bir insandı. Sohbetimiz vardı sürekli. Kimseyle bir sıkıntı yoktu. Müzikle uğraşan bir adamdı. Kavganın istek şarkının çalınmamasından ötürü çıktığını sanmıyorum. Başka bir meseleden ötürü kavgayı çıkarmış olabilirler. Arkadaşları ve ailesi geldi. Feryat ettiler. Polis geldikten sonra ortam biraz yatıştı” ifadelerini kullandı.

CENAZE TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Onur Şener için Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki İsmet Oğultürk Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da katıldı.

 Şarkıcı Onur Şener cinayetinde flaş gelişme! Şarkıcı Onur Şener'i öldürenlere mahkemeden tutuklama kararı. Onur'un cenaze töreni gerçekleşti - Resim : 3

Şarkıcı Onur Şener cinayetinde flaş gelişme! Şarkıcı Onur Şener'i öldürenlere mahkemeden tutuklama kararı. Onur'un cenaze töreni gerçekleşti - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin