Sapsarı olmuş dişleri anında beyazlatan yöntem bulundu: Tek malzemeyle kalıcı beyazlık mümkün. 1 yemek kaşığı yeterli

Dişlerin sararması, pek çok kişinin karşılaştığı rahatsızlıklardan biridir. Sarı görünen dişlerle gülümsemek ve konuşmak çoğu kişiyi rahatsız edebilir. Yalnızca 1 malzemeyle sapsarı olmuş dişlerinizi anında beyazlatacak ve kalıcı çözüm sağlayabileceksiniz. İşte dişleri bembeyaz yapan yöntem

Sapsarı olmuş dişleri anında beyazlatan yöntem bulundu: Tek malzemeyle kalıcı beyazlık mümkün. 1 yemek kaşığı yeterli

Dişlerin sarı görünmesi, çoğu kişiyi rahatsız eden durumlardan biridir. Dişlerin sarı olmasına etki eden pek çok neden mevcuttur.

Dişlerin sarı olmasını tetikleyen nedenler arasında; yetersiz fırçalama, diş ipi veya ağız gargarası kullanmama gibi eksik diş hijyeni neden olabilir.

Bu etkenlerin yanı sıra; çay veya kahve kafeinli içecekler tüketmek, elma veya patates gibi besinler tüketmek ve genetik faktörlere bağlı olabilir.

Piyasada diş beyazlatmaya yönelik pek çok ürün mevcuttur. Fakat bu ürünler her zaman istenilen etkiyi vermeyerek dişleri beyazlatmaz.

Dişleriniz çeşitli faktörlerden dolayı sararmış olabilir. Ancak bazı basit ama etkili ev ilaçlarını kullanarak dişlerinizin beyazlığını geri kazanabilirsiniz. İşte sapsarı olmuş dişleri beyazlatan doğal yöntemler...

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Hindistan cevizi yağıyla yağ çekme, son zamanlarda popüler hale gelen bir beyazlatma yöntemidir. Hindistan cevizi yağıyla yağ çekmek ağız ve diş sağlığı için mükemmel fayda sunar.

Plak oluşumunu ve plağın neden olduğu diş eti iltihabını azaltmaya yardımcı olur. Bu nedenle dişlerinizi beyazlatmanıza da yardımcı olur.

Hindistan cevizi yağını dişlerinizi beyazlatmada kullanmak için uygulayacağınız yöntem oldukça basit. Ancak kullanacağınız Hindistan cevizi yağının katı ve organik olduğuna mutlaka emin olun.

Sapsarı olmuş dişleri anında beyazlatan yöntem bulundu: Tek malzemeyle kalıcı beyazlık mümkün. 1 yemek kaşığı yeterli

1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağını alın ve 15 dakika boyunca ağzınızda çalkalayın. Hindistan cevizi yağını mutlaka ama mutlaka yutmamaya özen gösterin.

Süre sonunda ağzınızı iyice çalkalayın ve dişlerinizi fırçalayın. Dilerseniz diş ipi kullanarak daha etkili ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Hindistan cevizi yağıyla yağ çekme yönteminin etkilerini görmek adına her sabah dişlerinizi fırçalamadan önce mutlaka uygulayın.

ZERDEÇAL

Zerdeçal, diş beyazlatmada en etkili yöntemlerden biridir. Zerdeçalın ayrıca diş eti sağlığına son derece fayda sağlar.

Antiinflamatuar, antioksidan, antiseptik ve antimikrobiyal özellikleri nedeniyle ağız ve diş sağlığını korur.

Zerdeçal, diğer evde bakım aktivitelerinizle birleştirildiğinde diş eti iltihabına ve diş eti hastalığına yardımcı olan mucizevi kaynaklardan biridir.

Zerdeçal tozunu diş beyazlatmada kullanırken unutmayacağınız nokta, diş fırçanızı sarıya boyayabilir. Diş fırçanızı suyla ıslatın ve ardından bir miktar zerdeçal tozuna batırın.

Zerdeçal tozunu diş etlerinize dişlerinize iyice yayarak dişlerinizi her zaman fırçaladığınız şekilde fırçalayın. Zerdeçal tozunu 5 dakika kadar dişlerinizde bekletin.

Ardından ağzınızı güzelce çalkalayın. Daha sonra dişlerinizi her zaman fırçaladığınız diş macunu ile fırçalayın. Eğer zerdeçal tozu kalıntıları kalmışsa tekrar fırçalayın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin