Samsun'da bir binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü. Vatandaşlar bir kişinin molotof kokteyli attığını iddia etti

Samsun'da 4 katlı binanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Bina sakinleri çatıya bir kişinin molotof kokteyli attığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Samsun'da bir binanın çatısında çıkan yangın söndürüldü. Vatandaşlar bir kişinin molotof kokteyli attığını iddia etti

Yangın, akşam saatlerinde Yakakent ilçesinde4 katlı Bayar Apartmanı’nda meydana geldi. Bina sakinlerinin iddiasına göre; kimliği henüz tespit edilemeyen yüzü maskeli bir kişi, binanın çatısına molotof kokteyli attı. Molotof kokteylinin oluşturduğu alevler, kısa sürede çatıyı alev topuna çevirdi.

Apartman sakinleri evlerini tahliye ederken, ihbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahalede bulunurken, sağlık görevlileri ise dumandan etkilenen 1 kişiyi Alaçam Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. Polis, bina sakinlerinin iddiası üzerine yüzü maskeli olan kişinin kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

Öte yandan, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, dumandan etkilenen vatandaşı hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu. (

Kaynak: DHA
Etiketler molotof itfaiye
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin