Şampiyon sporcudan AA'ya ziyaret!

Rıza Kayaalp Anadolu Ajansı'nı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon sporcudan AA'ya ziyaret!

ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp, Anadolu Ajansı'nı (AA) ziyaret etti. 



Hazırlık süreci ve şampiyonada yaptığı müsabakalar sırasında yaşadıklarıyla ilgili bilgiler veren milli sporcu, altın madalyaya uzanan yolda yaşadıklarını spor servisi çalışanlarıyla paylaştı. 



Kayaalp, şampiyona sırasında geçilen haber ve fotoğraflarla milli sporculara verilen destek nedeniyle de AA yönetimine ve çalışanlarına teşekkürlerini sundu.



Milli güreşçi, şampiyonaya iyi bir hazırlık dönemi geçirerek gittiklerini ve emeklerinin karşılığını aldıklarını belirterek, "Hedefim, olimpiyat kotasına altın madalya kazanarak ulaşmaktı. Bunu başardığım için çok mutluyum" dedi. 



Sıradaki hedefinin olimpiyat altını olduğunu ifade eden Rıza Kayaalp, "Bizde hedefler bitmez. Sırada olimpiyat oyunları ve orada almayı istediğim altın madalya var. Olimpiyat kotasını erken aldığım için kafam daha rahat olacak. Çalışmalarıma ara vermeden devam edeceğim ve olimpiyatlarda da şanlı bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşı'nı bir kez daha tüm dünyaya dinleteceğim" diye konuştu.


Etiketler anadolu ajansı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin