Salih Tuna CHP liderinin talihsizliklerini sıraladı!

Salih Tuna A Haber'de yayınlanan 'Pazartesi Sendromu'nda CHP Lideri’nin talihsizliklerini anlatarak "Kılıçdaroğlu kuyruğunu dik tutamadı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Salih Tuna CHP liderinin talihsizliklerini sıraladı!

A Haber’de Özge Özsağman’ın sunduğu usta gazeteciler Ali Bayramoğlu, Salih Tuna, Avni Özgürel ve Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu’nun katıldığı “Pazartesi Sendromu”nda ‘Kılıçdaroğlu-Swoboda polemiği” konusu da tartışıldı.



Kılıçdaroğlu’nun başından beri talihsizlikler yaşadığını belirten Tuna, CHP’nin Swoboda ve eşiyle ilgili hazırladığı dosyadan bundan sonra sıkça hazırlayacağını iddia etti. Tuna programda CHP Lideri’nin talihsizliklerini sıralayıp şu açıklamayı yaptı: “Bir keresinde Gürsel Tekin onun kafasına girmişti, taksicileri ziyarete gitmişlerdi. 12 Eylül Referandumu’nun hemen ertesindeydi. Taksicinin biri ‘Ne anlatıyorsun bize? Sen daha referandumda oy kullanmadın, ben sabah erkenden oy kullandım’ diye fırça atmıştı. İlk halkla temasında böyle bir talihsizlik yaşamıştı. Geçenlerde de partisinin grup toplantısında Anadolulu bir kadın mikrofonu eline aldı, vermek ne kelime Kılıçdaroğlu’na ağzına geleni söyledi. Yine Bostancı’da muhalif sanatçıların toplantısına gitmişti, mikrofonu eline alan ‘Sen muhalifliği bilmiyorsun’ diye eleştiriye başladı. Ben Kılıçdaroğlu’nun bu talihsizliğinin ülkeyle sınırlı olduğunu düşünüyordum. Ama Brüksel’de de nüksetti. Vahim olan da şu: Swoboda görüşmeyi reddetti ama Kılıçdaroğlu ‘Hayır, ben reddettim’ dedi, bu da hoş olmadı. Bu da bir talihsizlik oldu. Kılıçdaroğlu kuyruğunu dik tutarak bu işin içinden sıyrılabilirdi. Ama olmadı, danışmanlarına da sirayet etti bu fırça atma durumu. CHP şimdi Swoboda ve eşiyle ilgili yolsuzluk dosyası hazırlamaya çalışıyor. Mizah yapılmaktan çok uzakta bir konu. İnsanların dumura uğradıkları yer vardır, tam da ordayız biz. Bence Kılıçdaroğlu’nun dosya hazırlaması bununla da sınırlı kalmayacaktır. Parti bundan sonra da dosya hazırlamak zorunda kalacak.”






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin