Sakarya'da denize girmek yasaklandı!

Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı olan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinin sahil kesimlerinde dalga ve rip akıntısı etkisini sürdürüyor. Denize girme yasağı da tekrar devreye alındı. Ordu'da da aynı şekilde duygulana denize girme yasağını delen iki kadın neyse ki boğulmaktan son anda kurtarıldı. Ancak kurtarılanlardan birinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da denize girmek yasaklandı!

Sakarya'da olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girilmesine izin verilmiyor.

Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı olan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinin sahil kesimlerinde dalga ve rip akıntısı etkili oluyor.

Olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle kaymakamlıklar tarafından saat 16.30 itibarıyla, 3 ilçede denize girmek yasaklandı.

Görev yaptıkları sahillerde bayrakları kırmızıya çeviren Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri de halkı uyarıyor.

ORDU'DA YASAK DEVAM EDERKEN DENİZE GİRDİLER 

Ordu'da da denize girmenin yasak olduğu belli alanlar var.

Olay, saat 15.00 sıralarında, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Malatya’dan tatile gelen Ş.A. ve T.A., serinlemek için yasaklı alanda denize girince akıntıya kapıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Bir süre denizde sürüklenen kadınları fark edenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredekiler, bu sırada Ş.A. ile T.A.'yı baygın halde sudan çıkardı. Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından kadınlar, ambulansla hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. T.A.'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin